Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Cheapflights: Bosna i Hercegovina je najbolja skijaška tajna

Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Bosna i Hercegovina postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija u svijetu.igman

Tako je na portalu Cheapflights, BiH spomenuta kao “najbolje sačuvana skijaška tajna”.

Naime, na pomenutom portalu se ističe kako bi svi ljubitelji zimskih sportova našu zemlju definitivno trebali izabrati za zimski godišnji odmor.

– Nepravedno zapostavljena, Bosna i Hercegovina polahko postaje jedna od boljih zimskih destinacija – piše na stranici Cheapflights te se dodaje da planine oko Sarajeva nude odličnu alternativu onim evropskim.

Autorica teksta Kara Segedin, govori da “sa mnogo manje gužve, jeftinijim cijenama, prelijepom prirodom i ljubaznim lokalcima Bjelašnica i Jahorina mogu zamijeniti neke od poznatih evropskih skijališta”.

– Jahorina se jako brzo razvila i nudi sve ono što je potrebno skijašima i snow-borderima – kaže Kara, te svima preporučuje da posjete ovu bh. ljepoticu.

Na ovom britanskom portalu se ističe i to da Sarajevo, nažalost nema puno niskobudžetnih letova, te stranim turistima dolazak u naš grad preporučuju preko dubrovačkog aerodroma.

(mb/faktor.ba)

Previous Zgrada od zelenih površina umjesto pijace u Sarajevu
Next Mladi Krajišnici izumili pametni privjesak koji bi mogao zamijeniti USB stikove

You might also like

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Vakuum prese iz Doboja koriste Ferrari, Lamborghini, Fiat i Chrysler, čak i Indijska agencija za istraživanje svemira

Vakuum presa, patent Zvjezdana Višta, preduzetnika Doboja, zahvaljujući kvalitetu osvojila je svjetsko tržište, a ovo otkriće iz male radionice kupila je i Nacionalna agencija za istraživanje svemira iz Indije Sve

Ekonomija/Biznis

NEVRA, voda iz srca bosanskih planina pije se i na Bliskom istoku

  Ako je po čemu Bosna i Hercegovina poznata, uz njezinu bogatu historiju i kulturnu baštinu, svakako su prirodni resursi i na prvom mjestu – voda za piće. Naša zemlja

MADE IN BOSNIA-387

Bosnalijek osvojio prestižnu nagradu ‘Consumer Health Awards 2017’

Lijek kompanije Bosnalijek  “Lysobact”  osvojio je prvo mjesto u kategoriji “lijekova za bolno grlo” s najvećom prodajom u Rusiji, a  dodjela nagrada “Consumer Health Choice Awards 2017” je održana  19. septembra u