Pozitivna slika: FK Sarajevo na naslovnicama turskih medija

Fudbalski klub Sarajevo i najveća turska aviokompanija, Turkish Airlines u utorak su potpisali ugovor o sponzorstvu.

http://faktor.ba/wp-content/uploads/2015/02/sarajevo-naslovnice-658x372.jpg

Uspostavljanjem saradnje sa pomenutom renomiranom avio kompanijom, FK Sarajevo dobilo je novog generalnog sponzora (ranije to bio Visit Malaysia), čiji će logo krasiti dresove prvotimaca Bordo kluba.

Turkish Airlines će u naredne 3,5 godine biti generalni sponzor koševskog premijerligaša, a kada se zna da ova aviokompanija sponzoriše najveće sportske događaja i renomirane sportske klubove, onda je to dokaz da je Sarajevo napravilo pravi posao.

Vijest o saradnji Sarajeva i Turkish Airlinesa ispraćena je i u turskim medijima, a gotovo svi internet portali na naslovnicama su objavili vijest sa svečanog čina potpisivanja ugovora. Svakako, ovo je lijepa slika koja je iz naše prijestolnice otišla u svijet.

(Faktor.ba)

Previous Bijeljina: Ubijani su najbolji, nedužni, obrazovani, pametni...
Next POČAST NARODU GORNJEG PODRINJA: Planinarski pohod “Grebak – put života''

You might also like

SPORT

Dva srebra za Edina Brankovića na takmičenju u Poljskoj

Edin Branković, član Klizačko rolerskog kluba (KRK The One) i reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju na kratke staze nastupio je na finalnom međunarodnom takmičenju “Ogolnopolskie” u Bialystoku (Poljska)

SPORT

Zmajevi se porazom od Litvanije oprostili od Eurobasketa

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine porazom od Litvanije u 5. kolu Eurobasketa (87:70) oprostila se od prvenstva Starog kontinenta. Nemoćni su danas bili umorni momci Adisa Bećiragića, koje je Litvanija,

SPORT

Najbolji strijelac PLBiH nakon poziva u reprezentaciju: Ponosan sam što sam dio ove ekipe

Nakon odlične sezone u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine poziv u „A“ reprezentaciju dobio je i najbolji strijelac domaćeg takmičenja Nemanja Bilbija. Bilbija je rođen 2. novembra 1990. godine