Reprezentativci odradili trening u Atini,  Zmajeve ugostio Bajević

Reprezentativci odradili trening u Atini, Zmajeve ugostio Bajević

„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas charter letom iz Sarajeva stigli u Atinu, a večeras su na Olimpijskom stadionu odradili trening.

Ekipi se u glavnom gradu Grčke pridružio i Sead Kolašinac koji je dio priprema odrađen u Zenici propustio zbog lakših zdravstvenih problema.

Naše najbolje fudbalere je posjetio i član Odbora za posredovanje i savjetovanje Nogometnog/Fudbaskog saveza Bosne i Hercegovine Dušan Bajević.

Službena press konferencija bh tima biće održana sutra u 18.30 sati na stadionu Karaiskakis u Pireju, nakon koje će izabranici Mehmeda Baždarevića odraditi i oficijelni trening – piše nfsbih.ba.

 

Previous Bosanski vladari nisu koristili znak krsta u poveljama izdavanim bosanskoj vlasteli
Next Tabloidna histerija u Srbiji zbog pobjede Donalda Trumpa

You might also like

SPORT

Štetić i Šegedin brane boje Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za OI

Seniorska taekwondo reprezentacija Bosne i Heregovine na olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će u aprilu ove godine biti održan u Milanu, nastupit će pojačana s novim članovima – Marijom Štetić i

SPORT

Kako je bosanski bokser pobijedio legendarnog Cro Copa (Video)

Pogledate kako je bosanski bokser Jasmin Sejdinović svojevremeno nadjačao legendarnog borca Mirka Filipovića. Ovaj boks meč dogodio se na memorijalnom turniru Hakija Turajlić u Sarajevu.

SPORT

Bosanski bokser Edin Puhalo na 10. mjestu najboljih boksera svijeta u elitnoj WBA asocijaciji

 Najjača i najstarija bokserska organizacija WBA objavila je najnoviju listu najboljih boksera, odnosno izazivača za svjetskog prvaka. Na listi se bosanski najbolji profesionalni bokser Edin Puhalo (Iron Puki) nalazi se na