Ministar Šarović o secesionističkim težnjama RS-a: To je opasna stvar. Ne trebamo ući u avanturizam i dovesti u pitanje ono što već sada imamo  (VIDEO)

Ministar Šarović o secesionističkim težnjama RS-a: To je opasna stvar. Ne trebamo ući u avanturizam i dovesti u pitanje ono što već sada imamo (VIDEO)

Shares

 

Mirko Šarović, državni ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara Bosne i Hercegovine govorio je o refleksijama posjete bosanskohercegovačke delegacije Beogradu, kao i o aktivnostima resornog ministarstva te putu naše zemlje ka EU. Šarović je posjetu Srbiji ocijenio uspješnom i pohvalio dvojicu premijera – Zvizdića i Vučića. Komentarišući Dodika i njegove negativne reakcije, ministar je istakao da on (Dodik) nije bio predmet razgovora!

Govoreći o određenim secesionističkim težnjama, Šarović je podsjetio na komotnu poziciju RS-a i upozorio na opasnost da bi se to moglo izgubiti u slučaju secesionističkih pokušaja.

Ministar Šarović na TV1:

(MiruhBosne/TV1)

Shares
Previous Naselja bosanske srednjevjekovne države - Blagaj
Next Klas: Izvoz u 2016. veći za 12 posto

You might also like

TV

Face TV u CG: Čija je Sutorina?

Shares Facebook  FACE TV U SUTORINI: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6w9MAJILdzE Shares Facebook

TV

Dobročinstvo nane Hajrije Hadžiarapović: 2000 maraka za ratnog vojnog invalida – ‘Branio je Bosnu i sve nas’

Shares Facebook U Tuzli ovih dana bilježimo priču koja potvrđuje da ova zemlja ima itekako dobrih i pažnje vrijednih ljudi. Nana Hajrija Hadžiarapović do sada je obradovala mnoge porodice, pomažući

TV

Poznati glumac: Enis Bešlagić objasnio zbog čega ne bi reklamirao alkohol i cigarete (Video)

Shares Facebook https://www.youtube.com/watch?v=jT1iU4kVUH8 Shares Facebook