Mirza Teletović potpisao za Phoenix Sunse

https://thenypost.files.wordpress.com/2014/01/mavericks_nets_basketball_87723055.jpg?w=720&h=480&crop=1

Kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirza Teletović je u kasnim večernjim satima po našem vremenu postao slobodan igrač, ali to nije dugo potrajalo.
Naime, društvena mreža twitter je bila prepuna novih informacija oko našeg kapitena, a Spursi, Pistonsi i Sunsi su bili timovi za koje se najviše spominjalo da će biti nova destinacija za našeg Mirzu.
Teletović je na kraju potpisao za Phoenix Sunse i to ugovor na godinu dana. Trebao bi za sezonu zaraditi iznos od 5.5 miliona dolara – piše basket.ba.
Previous Amel Tuka u Madridu trči za Srebrenicu: “Ponosan sam na svoj narod i našu domovinu”!
Next Potočari: Više od 10.000 učesnika Marša mira stiglo u Memorijalni centar (FOTO)

You might also like

SPORT

Amel Tuka: Podrška iz Bosne i Hercegovine daje mi snagu za nove utrke

Najuspješniji bosanskohercegovački atletičar u utorak (14:55) će nastupiti na finalnoj utrci na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Na Svjetskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Pekingu do

SPORT

Sani Čampara: Najbolji strijelac juniorskog Eurobasketa; izabran i u najbolju petorku

Košarkaš Real Madrida i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sani Čampara izabran je u najbolju petorku proteklog evropskog prvenstva za igrače do 18 godina u Slovačkoj, na kojem je bh.

SPORT

Sanjin Pehlivanović dvostruki evropski prvak u bilijaru

Mladi bosanskohercegovački igrač bilijara Sanjin Pehlivanović osvojio je dvije zlatne i jednu srebrenu medalju na jučer završenom evropskom prvenstvu u kategoriji do 17 godina u holandskom Leendeu. Na ovom sjajnom