Zeničani proveli noć na otvorenom kako bi kupili ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Grčka

Zeničani proveli noć na otvorenom kako bi kupili ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Grčka

Nekoliko stotina Zeničana čekalo je u ponedjeljak ujutro ispred poslovnice firme “Centrotours” u Zenici kako bi došli do ulaznice za susret Bosna i Hercegovina – Grčka, koji se igra u Zenici 9. juna.

Neki su u red za čekanje stali još tokom nedjelje.

Amir Halilović došao je do ulaznice iako je u red za čekanje stao jutros.

“Karte se uvijek dugo čekaju, ovo je sramota. Vjerujem da će Bosna i Hercegovina pobijediti rezultatom 2:0, a golove će dati Džeko i Pjanić. Ja sam od jutros rano čekao, a pošto sam ranjenik, pustili su me preko reda”, rekao je Halilović.

Omer Smriko čekao je na ulaznicu od 18 sati u nedjelju. Među prvima je uspio uzeti svoje ulaznice za zapadnu tribinu Bilinog polja.

“Od jučer poslijepodne stojim u redu i čekam na kartu. Uzeo sam dva ‘zapada’ i povest ću sina koji sudi Prvu ligu Federacije pa ćemo zajedno navijati za Bosnu i Hercegovinu. Očekujemo povoljan rezultat za nas sa dva-tri gola razlike, Džeko, Ibišević i Miralem (Pjanić) nek da jedan iz slobodnog udarca”, rekao je Smriko.

U prodaju je pušteno 10.580 ulaznica, a cijene su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istok te po 20 KM za sjever i jug na stadionu Bilino polje u Zenici, prenosi AA.

Izvor: Agencije

Previous Gradski život zamijenili seoskim: Uspješan biznis porodice Fatić u Umoljanima
Next Sulejman Bugari: Ramazan je ponuđen čovjeku da na najbrži način nađe svoju originalnost

You might also like

NAŠI DANI

Više od 1.300 umjetnika optužuje zapadne kulturne institucije za ‘represiju’

Više od 1.300 umjetnika potpisalo je pismo u kojem optužuju kulturne institucije u zapadnim zemljama za “potiskivanje, ušutkavanje i stigmatiziranje palestinskih glasova”. Oscarom nagrađena glumica Olivia Colman i dobitnice nagrade

NAŠI DANI

Sarajevska Vijećnica u bojama američke zastave

“Bili ste uz nas kada je bilo najteže i ostali naši najveći prijatelji, a mi večeras stojimo uz vas, uz američki narod i vladu u zajedničkoj borbi protiv pandemije koronavirusa”,

NAŠI DANI

Alkalaj u UN-u: Govorio o zločincima Mladiću i Đukiću

Sven Alkalaj, ambasador i stalni predstavnik Bosne i Hercegovine pri Ujedinjenim nacijama, govorio je večeras na zasjedanju Vijeća sigurnosti gdje se govorilo o radu Krivičnog suda za ratne zločine u