Zeničani proveli noć na otvorenom kako bi kupili ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Grčka

Zeničani proveli noć na otvorenom kako bi kupili ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Grčka

Nekoliko stotina Zeničana čekalo je u ponedjeljak ujutro ispred poslovnice firme “Centrotours” u Zenici kako bi došli do ulaznice za susret Bosna i Hercegovina – Grčka, koji se igra u Zenici 9. juna.

Neki su u red za čekanje stali još tokom nedjelje.

Amir Halilović došao je do ulaznice iako je u red za čekanje stao jutros.

“Karte se uvijek dugo čekaju, ovo je sramota. Vjerujem da će Bosna i Hercegovina pobijediti rezultatom 2:0, a golove će dati Džeko i Pjanić. Ja sam od jutros rano čekao, a pošto sam ranjenik, pustili su me preko reda”, rekao je Halilović.

Omer Smriko čekao je na ulaznicu od 18 sati u nedjelju. Među prvima je uspio uzeti svoje ulaznice za zapadnu tribinu Bilinog polja.

“Od jučer poslijepodne stojim u redu i čekam na kartu. Uzeo sam dva ‘zapada’ i povest ću sina koji sudi Prvu ligu Federacije pa ćemo zajedno navijati za Bosnu i Hercegovinu. Očekujemo povoljan rezultat za nas sa dva-tri gola razlike, Džeko, Ibišević i Miralem (Pjanić) nek da jedan iz slobodnog udarca”, rekao je Smriko.

U prodaju je pušteno 10.580 ulaznica, a cijene su 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istok te po 20 KM za sjever i jug na stadionu Bilino polje u Zenici, prenosi AA.

Izvor: Agencije

Previous Gradski život zamijenili seoskim: Uspješan biznis porodice Fatić u Umoljanima
Next Sulejman Bugari: Ramazan je ponuđen čovjeku da na najbrži način nađe svoju originalnost

You might also like

NAŠI DANI

Iz Gaze evakuisano dvoje djece, srodnika bosanskih državljana

-Dvoje djece, srodnika bh. državljana, evakuisani su sinoć iz Gaze. Trenutno se nalaze kod članova porodice u Kairu i osjećaju se dobro. Djeca su 2012. i 2011. godište. Krizni tim

NAŠI DANI

Kiša ugasila požare u Hercegovini

Kiša je koja je padala tokom noći i jutros ugasila je sve požare sa kojima su se u proteklim danima borili vatrogaci i mještani na području Hercegovine, javlja AA. Prema

NAŠI DANI

Mediji najavljuju: Milan Tegeltija postaje ministar sigurnosti?

Stranke o imenima budućih ministara javno ne govore. No, neka od njih se sve glasnije spominju. Prema nezvaničnim informacijama Oslobođenja kao državni ministar finansija i trezora spominje se Zoran Tegeltija.