Foča: Pješčane piramide (Video)

Foča: Pješčane piramide (Video)

Pješčane piramide pored puta Foča – Miljevina predstavljaju rijedak prirodni fenomen, kojeg iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista.

Lokalitet za koji se vežu i brojne narodne legende, Turistička zajednica Općine Foča uređuje u skladu sa svojim mogućnostima, a mještani ističu da bi sve išlo mnogo brže kada bi šanse turističkih potencijala ovog kraja prepoznale i vlasti.

Izvor: RSE

Previous Velika Kladuša: Turistička atrakcija, kamene kugle podno Grljevca
Next Ljekovito bilje iz Bihaća stiglo u Dubai i Abu Dabi

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Zastava Bosne i Hercegovine i na Kilimandžaru

Tomislav Cvitanušić je bosanski ironman. Maratonac, triatlonac, alpinista i motivator. Njegova priča je uvijek pozitivna. U svakom iskušenju pronađe sreću i zadovoljstvo. I nije mu teško to podijeliti sa drugima.

TURIZAM

Bosna i Hercegovina zastupljena na jednom od najvećih turističkih sajmova u Skandinaviji

  Na ovogodišnjem sajmu turizma Reiselivsmessen u Norveškoj po prvi put je predstavljena i Bosna i Hercegovina. Solheimen Konferansehotell iz Norveške pozvao je turističku agenciju Kula-Turist iz Bosne i Hercegovine

BH RAZGLEDNICA

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine defileom djece i građana obilježen u Srebrenici

Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine je, nakon prigodnog obilježavanja u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari, defileom djece i građana obilježen i u gradu Srebrenici, javlja Anadolu. Nekoliko stotina djece sa