Selektor mladih košarkaša: Čestitam mojim igračima, ovdje nećemo stati!

 Kadetska reprezentacija naše države je večerašnjom pobjedom protiv Hrvatske izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva koje se ovih dana održava u litvanskom Kaunasu.

Naši momci su odigrali odličnu partiju i na kraju uspjeli doći do trijumfa. Selektor naše reprezentacije Josip Pandža bio je zadovoljan, ali i miran pred nastavak takmičenja, piše basket.ba.

“Prvo bih želio da čestitam mojim igračima koji su napravili još jedan uspjeh, ali mi ovdje ne mislimo stati. Taktički smo sve odradili na pravi način, napadački smo bili jako raspoloženi i došli do zaslužene pobjede.

Prvi cilj smo uspjeli ostvariti, a naš sljedeći se zove plasman na Svjetsko prvenstvo. Odmorit ćemo se sutra, a onda protiv Njemačke pružiti maksimum”, rekao je naš selektor Josip Pandža nakon ovog meča.

(mb)

Previous Muzej slomljenog srca
Next Džanan Musa: Hvala svima, maksimalno koncentrisano i ozbiljno do kraja (VIDEO)

You might also like

SPORT

Podrška iz susjedstva: Ski-staza na Trebeviću može biti dio Svjetskog kupa

  Prvi ljudi zagrebačkog Sljemena i kreatori “Snježne kraljice” Dragutin i Igor Žiljak uputili su gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki otvoreno pismo ohrabrenja i ponude savjeta i stručnosti kada je u

SPORT

Džingis Keketović osvojio zlato na NAGA Europe Grappling Chanpionshipu

Na danas održanom Evropskom prvenstvu u brazilskom jiu jitsu (NAGA Europe Grappling Championship), koje se održalo u njemačkom Limburgu, naš Džingis Keketović, koji nastupa ispred kluba Ronin MMA Sarajevo, ostvario

SPORT

Hajrović i Krunić pred meč u Grčkoj: Želimo pobjedu, želimo tri boda

Igrač Werdera Izet Hajrović se sa saigračima iz reprezentacije u zeničkom Trening kampu sprema za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. koju će bosanskohercegovački tim odigrati u nedjelju protiv Grčke.