“Bosnaplod” Brčko lansirao na bosanskohercegovačko tržište liniju sokova Kulin

“Bosnaplod” Brčko lansirao na bosanskohercegovačko tržište liniju sokova Kulin

Nakon preuzimanja od strane Zeraa Agriculture Investment d.o.o. Sarajevo te zahvaljujući značajnim ulaganjima u infrastrukturu i proizvodne kapacitete, kompanija Bosnaplod d.o.o. Brčko lansirala je na bosanskohercegovačko tržište liniju sokova Kulin.

Sa 100% udjelom voća, Kulin je dostupan u okusu jagode, narandže, breskve, jabuke i višnje. Sve sirovine su domaće, a u flašama se krije čisti nektar iz prirode, bez aditiva, konzervansa i šećera.

“Ponosni smo na Kulin liniju sokova koja je svojom kvalitetom osvojila simpatije građana već na prvi gutljaj. Potrudili smo se da našim kupcima širom BiH ponudimo sok visoke nutritivne vrijednosti u kojem je sačuvano najbolje iz voća, što će blagotvorno djelovati na pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Domaće voće koje se koristi u pripremi soka, uz domaću radnu snagu čine ovaj proizvod 100 % bosanskohercegovačkim,” kazao je Benjamin Vukotić, direktor prodaje i marketinga Zeraa grupe.

 

Bosnaplod d.o.o. Brčko bavi se uzgojem i preradom voća od 1948. godine. Višedecenijsko iskustvo, svakodnevni razvoj kompanije te moderna proizvodna tehnologija osiguravaju da Kulin sokovi zadovolje najstrožije propise i standarde proizvodnje.

 

Izvor

Previous Ako Bosnu nije uspio da sruši Miloševićev režim sa četvrtom vojnom silom u Evropi, onda sigurno neće ni slabašni Dodik sa pustim snovima
Next Halilhodžić: Poznati smo po inatu, vjerujem u pobjedu protiv Belgije

You might also like

Ekonomija/Biznis

Hercegovački vinari “trljaju ruke” nakon uspješne godine

  Iza hercegovačkih vinara je uspješna godina. Svi zadovoljno trljaju ruke, jer je prinos bio sjajan, a kvalitet grožđa na najvišem nivou. Rezultati su u nekim od vinarija najuspješniji otkad

Ekonomija/Biznis

Energoinvest dobio posao u Tanzaniji vrijedan 39,5 mil. USD

Energoinvest d.d. – Sarajevo je u Tanzaniji potpisao ugovor sa Elektroprivredom Tanzanije (TANESCO – Tanzania Electric Supply Company) u vrijednosti od 39,5 miliona američkih dolara, izvještava Indikator.ba. Predmet ugovora je

Ekonomija/Biznis

ZLATNA DŽEZVA NAJČEŠĆI POKLON U BOSNI I HERCEGOVINI

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak d.d. Visoko snimila je novi spot za brand koji ove godine obilježava 45 godina postojanja, pod naslovom Zlatna džezva – najčešći poklon u Bosni i Hercegovini.