Džanan Musa: Hvala svima, maksimalno koncentrisano i ozbiljno do kraja (VIDEO)

Džanan Musa: Hvala svima, maksimalno koncentrisano i ozbiljno do kraja (VIDEO)

Kapiten naše kadetske reprezentacije Džanan Musa je sinoć protiv Hrvatske ubacio 17 poena, imao 7 asistencija i 5 skokova. Iako je Musa proveo šest sati u bolnici zbog problema sa alergijom, to ga nije omelo da povede naš nacionalni tim u četvrtfinale.
“Naša reprezentacija na ovome neće stati. Mi smo spremni za ono što nas očekuje i borit ćemo se do samog kraja. Hvala svim našim iskrenim navijačima koji su nas do kraja podržavali i bodre nas na našem putu do samog kraja”, poručio je naš kapiten pred meč protiv Njemačke.

https://youtu.be/JtRbTVe39RM

(basket.ba)

Previous Selektor mladih košarkaša: Čestitam mojim igračima, ovdje nećemo stati!
Next Der Asra – Kraj tanahna šadrvana

You might also like

SPORT

Prosinečki ostaje selektor reprezentacije

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH u Sarajevu analizirani su dosadašnji rezultati „A“ selekcije u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Posebna pažnja posvećena je analizi rada stručnog

SPORT

Amel Tuka: Radujem se finalu Dijamantske lige

Najbolji bosanski atletičar Amel Tuka oglasio se povodom nastupa u završnici atletske Dijamantske lige. Našeg atletičara uznemirili su i pojedini natpisi u medijima… -Još jednom ću ponoviti kako sam ponosan

SPORT

Najjači čovjek u BiH 9. maja u Novom Sadu brani boje naše zemlje

Najjači čovjek u Bosni i Hercegovini Adin Arnaut branit će boje naše zemlje na takmičenju najjačih ljudi svijeta, koje se u Novom Sadu održava 9. maja ove godine, piše bh.