Na Kovačima obilježena 14. godišnjica smrti Alije Izetbegovića

Na Kovačima obilježena 14. godišnjica smrti Alije Izetbegovića

Polaganjem cvijeća, učenjem Fatihe i odavanjem počasti na šehidskom mezarju Kovači u Sarajevu obilježena je 14. godišnjica smrti prvog demokratski izabranog predsjednika Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Alije Izetbegovića.

Cvijeće su položile brojne delegacije državnog, federalnog i nižih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini, predstavnici diplomatskog kora, boračkih udruženja, članovi Stranke demokratske akcije (SDA) i drugi.

Previous Bašić i Džumhur u četvrtfinalu ATP turnira u Moskvi!
Next Uspješna sezona u gradu na Neretvi (FOTO)

You might also like

NAŠI DANI

Inicijativa nije zaboravljena: Kozarcu se mora dati status općine

Za vlasti RS-a predstavlja problem što bi to bila većinski bošnjačka općina i zato pokušavaju ignorisati volju stanovništva. Mjesnim zajednicama u entitetu RS sa pretežno bošnjačkim stanovništvom, iako ispunjavaju propisane

NAŠI DANI

Pismo Blinkena potvrđuje da su SAD najbliži prijatelj Bosne i Hercegovine

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović izjavio je danas Feni da pismo državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država Antonyja Blinkena Predsjedništvu BiH potvrđuje da su SAD najbliži prijatelj i najveći zagovornik

NAŠI DANI

SIPA izuzima određenu dokumentaciju Vlade RS, NSRS i više političkih partija

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine izuzimaju određenu dokumentaciju Vlade BH entiteta RS, Narodne skupštine RS i više političkih partija u okviru predmeta u kojem postupa Tužilaštvo BiH.