Cilj kampanje protiv arapskih turista: Gladan Bošnjak je najjače oružje u rukama neprijatelja BiH

Svake godine, u jeku turističke sezone, u našoj zemlji pokreće se žestoka medijska kampanja protiv arapskih turista. Objavljuju se tekstovi sa naslovima tipa: “Arapi preplavili BiH: Kupuju zemlju, nekretnine pa i cijela napuštena sela”.

Takvim tekstovima se kod javnosti stvara utisak da će Arapi ubrzo postati većina u Bosni i Hercegovini, da će sve žene morati nositi nikabe, odsijecanje ruku samo što nije počelo i slične gluposti. Citiran naslov automatski na društvenim mrežama pokreće žestoke rasprave u kojima se širi nevjerovatan strah od Arapa.

Zašto mediji kao što su Klix, Avaz, Depo i drugi šire strah od dolaska arapskih turista u Bosnu i Hercegovinu?
Svima je poznato da hiljade građana BiH danas živi od novca kojeg zarade kroz davanje usluga arapskim turistima i kroz zapošljavanje na projektima koje finansiraju arapski biznismeni.

Također, svi znamo da najviše koristi od arapskih turista i njihovog biznisa imaju Bošnjaci u Sarajevu, Mostaru, Visokom, Zenici, Travniku Bihaću i drugim gradovima. Statistički podaci govore da arapski tursiti troše i po 150 eura po osobi dnevno, ne računajući smještaj. Kada bi pretpostavili da Arapi odjednom napuste Bosnu i Hercegovinu, vidjeli bi koliko bi Bošnjaka ostalo bez egzistencije.

To i jeste zadatak onih koji osmišljavaju i plaćaju propagandu protiv dolaska arapskih turista i arapaskog biznisa u BiH. Tim snagama je cilj da Bošnjaci budu ekonomski što slabiji, da se spriječi svaki pokušaj masovnijeg upošljavanja Bošnjaka. Samo tako se može manipulirati sa Bošnjacima, samo tako se može ponoviti 7.februar i rušenje Tuzle, Sarajeva i Zenice. Gladan Bošnjak je najjače oružje u rukama neprijatelja Bosne i Hercegovine.

Screenshot_58

Izvor: saff.ba

Previous Godišnjica formiranja logora ‘Heliodrom’
Next Bosna i Hercegovina protiv Litvanije po zlato od 20:15 minuta!

You might also like

NAŠI DANI

Najbolji bosanski atletičar: Amel Tuka posjetio Hadžiće

Najbolji atletičar Balkana i bronzani sa ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Pekingu Amel Tuka boravio je danas u Hadžićima gdje se susreo sa prijateljima iz Atletskog kluba Sarajevo – sekcija Hadžići.

NAŠI DANI

Parada ponosa! Travnički maturanti u šetnji vezirskim gradom (Video)

Defile maturanata Mješovite srednje škole “Travnik” Pogledajte kako je bilo sinoć na defileu ulicom Bosanskom, kada su ove mlade ljude ponosno ispratili roditelji, rodbina, profesori i školske kolegice i kolege,

NAŠI DANI

Drašković: U Srbiji se prekraja istina i na scenu stupaju alternativne činjenice; suočavanje s prošlošću je lijek koji nam je potreban

Srbija je žrtva organizovane zavjere ćutanja, zavjere protiv pamćenja, koja se rasplamsala poslije 5. oktobra nakon što je pao vrh komande zločina. Prekraja se istina i na scenu stupaju alternativne