Igman: Brojni gosti na olimpijskoj ljepotici (FOTO)

Igman: Brojni gosti na olimpijskoj ljepotici (FOTO)

 

Olimpijska planina Igman okupana suncem i većim sniježnim pokrivačem vrvjela je danas od ljubitelja planinskog zraka i zimskih sportova.

Bilo je i onih koji su jednostavno uživali u čistom planinskom zraku, ozonu, kojim je bogata ova planina. Skijanje, sanjkanje, grudvanje, dječija graja, današnja je slika Igmana.

Nakon jučerašnjeg nevremena i obilnih padavina, građanima je ovo bila idealna prilika da uživaju u lijepom vremenu, drugog dana vikenda.

Izvor: Faktor

Previous Univerzitet Yale: Hana Galijašević osvojila 14 medalja na turniru šampiona iz općeg znanja
Next Film 'Kulin Ban' pobjednik Festivala filma djece i omladine

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Divan jesenji dan: Novembarsko sunce i prepuno Sarajevo (Foto)

  Sunčano vrijeme i temperatura od 16 stepeni Celzijusa razlog je što je veliki broj Sarajlija i turista dan odlučio provesti u šetnji ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine, javlja

BH RAZGLEDNICA

Olimpijska ljepotica Bjelašnica (Video)

Prvi dan vikenda počelo je i dnevno skijanje na Bjelašnici (noćno koju noć ranije), tako da nova sezona kreće bez zadrške. Visina snijega iznosila je 42cm, vrijeme sunčano. Pored rekreativaca,

TURIZAM

Neum prepun turista – veliko povećanje dolazaka domaćih gostiju, pogotovo otkako je otvorena cesta Stolac – Neum

Hotelski i privatni smještaj u Neumu, jedinom bosanskohercegovačkom gradu na jadranskoj obali, popunjeni su, a očekuje se da će ova ljetna sezona ispuniti očekivanja turističkih radnika u ovoj turističkoj destinaciji.