Džanan Musa o NBA ligi i povratku u reprezentaciju Bosne i Hercegovine (VIDEO)

Džanan Musa o NBA ligi i povratku u reprezentaciju Bosne i Hercegovine (VIDEO)

 

 

Nakon što nije bio na prošlom okupljanju reprezentacije, 30. augusta, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, Džanan Musa, trebalo bi da bude na raspolaganju stručnom štabu.

U ekskluzivnom intervju za FTV iz Brooklyna Džanan Musa, između ostalog, govori o reprezentaciji te o svojim počecima u NBA ligi.

Intervju sa Džananom Musom

Nakon što nije bio na prošlom okupljanju reprezentacije, 30. augusta, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, Džanan Musa, trebalo bi da bude na raspolaganju stručnom štabu.U ekskluzivnom intervju za FTV iz Brooklyna Džanan Musa, između ostalog, govori o reprezentaciji te o svojim počecima u NBA ligi.Razgovarala Lemana Rašić.

Gepostet von federalna.ba am Mittwoch, 22. August 2018

Intervju koji je izašao u medijima sam dao dan prije nego što sam potvrdio da ću doći i prije nego sam dolazak dogovorio sa klubom. U septembru sam sa svojim Zmajevima u utakmica protiv Finske i Češke, istakao je naš mladi košarkaš na društvenim mrežama.

Podsjetimo, i Jusuf Nurkić potvrdio je dolazak na naredno reprezentativno okupljanje i nastavak kvalifikacija za SP.

Previous Bacanjem ruža niz liticu obilježena 26. godišnjica zločina na Korićanskim stijenama
Next Ljekovito bilje prilika za razvoj istočne Hercegovine

You might also like

NAŠI DANI

VISOKO JAPANSKO ODLIKOVANJE DODIJELJENO IVICI OSIMU

Vlada Japana objavila je da u okviru jesenjeg carskog nagrađivanja, “Orden izlazećeg sunca, zlatnih zraka sa značkom” dodijelila Ivanu (Ivici) Osimu, bivšem selektoru japanske nogometne reprezentacije, saopćeno je iz Ambasade

SPORT

Godina bh. džudista, najboljih sportista 2017. godine u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

  Godinu na izmaku na sportskom planu obilježili su veliki rezultati bosanskohercegovačkih džudista, koji su još jedanput pokazali svu veličinu ovog najtrofejnijeg sporta u Bosni i Hercegovini. Veliki broj bh.

SPORT

Spaha, Miske, Vedo, hvala vam!

  „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je danas na „Bilinom polju“ 0:0 u prijateljskom meču sa Crnom Gorom. Prvih 17 minuta utakmice na terenu su proveli tri igrača koja