U Rudom otvorena Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa

U Rudom otvorena Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa

 

Hifa Oil vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini danas je otvorila svoju petu po redu benzinsku pumpu u Rudom. Osim stanovnika Rudog i opština u susjednoj zemlji kojima je namijenjena, nova pumpa nalazi se na putnim pravcima za Srbiju i Crnu Goru.

I ova benzinska pumpa otvorena je pod novim brandom Hifa Oil  – Euro Oil koji je spoj savremene i po evropskim standardima sagrađene benzinske pumpe sa pratećim sadržajima, kao što je super market.

“Naša benzinska pumpa u Rudom je peta po redu, a izgrađena je po standardima branda i sadrži sve što imaju naše ostale savremene Hifa Oil  – Euro Oil benzinske pumpe. Nakon Sarajeva, Teslića, Busovače i Banovića. Ove godine smo odlučili značajnije investirati u maloprodajni sektor. Od samog početka tržištu nastojimo ponuditi novu vrijednost, viši nivo usluge, novi brending, te dodatne sadržaje. Do sada smo bili poznati kao pouzdan i kvalitetan distributer goriva visoke kvalitete. Sada iz veleprodaje značajnije ulazimo u maloprodaju postavljajući nove standarde. Na taj način želimo zaokružiti ovu našu još jednu uspješnu naftnu priču u kojoj ćemo biti pouzdan i siguran dobavljač kupcima kako u veleprodaji, tako i u maloprodaji», izjavio je kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

Sa novim vizuelnim identitetom i konceptom koji objedinjava točenje goriva i shopping, novi brand Euro Oil pozdrazumijeva i nova ulaganja i nova radna mjesta sa ciljem značajnijeg ulaska kompanije u segment maloprodaje, a koji će osim Euro Oila uključiti još jedan novi brand komapnije – Euro Marketi.

Hifa Oil je lider u prometu nafte i naftnih derivata u BiH, sa 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, a prva je ili je prisutna i u distribuciji crnih derivate na domaćem, i tržištima regije u oblasti asfaltgradnje u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, i u drugim zemljama regiona.

Previous Opservatorij na Trebeviću: Gotov idejni projekt, traže se donatori
Next Voćarstvo se isplati: 'Linija voća' iz Brčkog povećala proizvodnju i broj zaposlenih

You might also like

Ekonomija/Biznis

Aerodrom Tuzla otvara novi terminal početkom maja

Aerodrom Tuzla će u maju ove godine otvoriti svoju dugoočekivanu proširenu zgradu terminala, javlja Ex-Yu Aviation. Svi građevinski radovi na objektu, u vrijednosti većoj od tri miliona eura su završeni, tako

Ekonomija/Biznis

Tešanjski ‘Madi’: Uskoro otvaranje farme u koju je uloženo više od deset miliona maraka

Tešanjska kompanija “Madi“ finalizuje veliki projekat u koji je do sada investirala više od deset miliona maraka. Radi se o izgradnji farme za roditeljska jata, čija je izgradnja počela u

Ekonomija/Biznis

U metalskoj i elektroindustriji Bosne i Hercegovine zaposleno više od 35.000 radnika

  Ukupan obim razmjene metalske i elektroindustrije Bosne i Hercegovine u prošloj godini iznosio je gotovo deset milijardi KM, pokrivenost uvoza izvozom bila je više od 67 posto, a pozitivni