Danial S predstavio novu kolekciju kožnih jakni za zimu 2018/2019

Danial S predstavio novu kolekciju kožnih jakni za zimu 2018/2019

 

U konferencijskoj sali u sklopu firme Koteks organizirano je ugodno druženje sa ženama sa područja  općine Tešanj, te je predstavljena i  nova kolekcija prepoznatljivog brenda „Danial S“ iz Tešnja.

Inače,“Danial S“ je domaći modni brend koji u svojoj ponudi uvijek nudi najbolje kad je u pitanju kožna jakna, jer je rađena od kvalitetnog materijala prirodne kože i prirodnog krzna, a posebno se ističe po naglašenoj ženstvenosti i stilu.

Modeli su namjenjeni običnoj ženi, ali i poslovnoj, sofisticiranoj i elegantnoj dami. Novi modeli su već u prodaji kako za dame tako i za muškarce u prodajnom salonu Koteks Tešanj.

„Danial S“ proizvodi, pored ženskih odjevnih predmeta, nudi vrlo zanimljive  muške odjevne predmete, od kože i tekstila, kao i velik i raznovrstan asortiman kožne galanterije.

Vrhunski kvalitet i dizajn imperativ su ove modne kuće, a prenošenje elemenata bosanske nacionalne kulturne baštine u savremeni modni izraz jedno je od osobenosti kompanije. U okviru svoje maloprodajne mreže proizvode plasiraju u preko 20 prodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine, a također se njihovi proizvodi izvoze u Njemačku, Sloveniju, Srbiju, Hrvatsku i Makedoniju.

 

Izvor: poslovnenovine.ba

Previous Muhamed Bešić: Srcem sam se odlučio za Bosnu ispred Njemačke (VIDEO)
Next Navijači S. Irske oduševljeni Sarajevom: Grad je fantastičan

You might also like

Ekonomija/Biznis

Prezentiran idejni projekat stambeno-poslovnog kopleksa ‘Crystalico’ u Tuzli

Gradsko vijeće Tuzla u petak je na sjednici usvojilo regulacioni plan Irac-Jug na prostoru bivše Livnice čelika u Tuzli. Tokom rasprave, prezentiran je idejni projekat stambeno-poslovnog kopleksa radnog naziva ‘Crystalico’. Vrijednost

Ekonomija/Biznis

Učitelj iz Bangladeša radi kao građevinski radnik u Bihaću i Cazinu

Uvoz strane radne snage u Bosni i Hercegovini postaje praksa. Bolje radne uvjete i bolja primanja kod nas nego u matičnim državama imaju radnici iz Bangladeša, Turske i Nepala. Broj

Ekonomija/Biznis

/VIDEO/ Vanjskotrgovinska razmjena TK bilježi konstantan rast

  Vanjskotrgovinska razmjena Tuzlanskog kantona bilježi konstantan rast i znatno je iznad bosanskohercegovačkog prosjeka s pokrivenošću uvoza izvozom od 87 posto. Metalna i hemijska industrija su vodeće.   Najveći izvoznici