Prvi domaći trgovački lanac: Novi Robot novih 100 radnih mjesta

Prvi domaći trgovački lanac: Novi Robot novih 100 radnih mjesta

 

Robot je prvi domaći trgovački lanac koji postoji već 23 godine te zapošljava 2100 radnika u preko 20 gradova Bosne i Hercegovine, a svake godine otvori nekoliko novih poslovnica.

Domaći trgovački lanac Robot uskoro otvara svoj tržni centar u Brezi. Robot je u protekle tri godine otvorio tržne centre u Donjem Vakufu, Velikoj Kladuši, Banovićima, te sarajevskom naselju Šip.

„S ponosom možemo reći da 14.12.2018. godine otvaramo vrata još jednog tržnog centra Robot i to u Brezi. U novoj poslovnici smo popunili 100 novih radnih mjesta, čime se naš broj povećao na 2100 zaposlenih. Zahvaljujući svojim kvalitetima, asortimanu robe, uslugama prema kupcima i najboljim cijenama zasluženo smo opstali na tržišu. Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, mali kućanski aparati, bijela tehnika, namještaj i alati je ono što će naši kupci imati i u novootvorenom centru u Brezi“- rečeno je iz marketing službe kompanije Robot.

Pored navedenog Robot poslovnica u Brezi ima i odjel tekstila, kafić, pizzeriju i restoran te dječiju igraonicu, tako da svako može pronaći dio koji mu je zanimljiv.

 

„Kao što nam je i do sada bila praksa, i u Brezi za svoje kupce pripremamo ono u čemu smo najbolji a to su najniže cijene, iznenađenja, zabave za djecu i mnoštvo poklona. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni sadržajem i uslugom koju nudimo“ –navode iz marketing službe kompanije Robot.

Društveno odgovorona kompanija Robot je u 2018. godini sudjelovala u mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima i uvijek je tu da pruži ruku podrške onima kojima je podrška potrebna.

Robog General Trading Co 2018. godinu završava pozitivno – otvaranjem tržnog centra u Brezi te najavljuje otvaranje još oko 30 poslovnica u narednom periodu.

Previous Komšić zahvalio kanadskom parlamentarcu na podsjećanju na Dan državnosti Bosne i Hercegovine
Next Turisti iz Singapura u glavnom gradu: Na Bjelašnici prvi put vidjeli snijeg

You might also like

Ekonomija/Biznis

Swity i Vegafruit proizvodi bilježe uspjeh na policama inostranog tržišta

Gradačačka kompanija dugogodišnje tradicije u preradi voća i povrća Swity d.o.o., uprkos teškim pandemijskim vremenima, bilježi uspjehe kad je riječ o izvozu svojih proizvoda. U 2021. godini vrijedno su radili kako bi police

Ekonomija/Biznis

Posao vrijedan 82 miliona BAM: Euro-Asfalt gradi trasu dugu 14 kilometara u Crnoj Gori

U prostorijama Ministarstva transporta i pomorstva u Podgorici danas je potpisan 82 miliona maraka vrijedan ugovor kojeg je na međunarodnom tenderu dobila bosanskohercegovačka kompanija Euro-Asfalt. Ugovor su potpisali ministar saobraćaja

MADE IN BOSNIA-387

Porodica Bajrić prije nekoliko godina se vratila iz Njemačke u rodni Bihać i otvorila firmu

  Porodica Bajrić prije nekoliko godina se vratila iz Njemačke u rodni Bihać i otvorila firmu koja se bavi obradom metala na CNC mašinama. Aida Bajrić govori o tome kako