Hašimbegović: Imperativ BIHAMK-a je brza i kvalitetna usluga

Hašimbegović: Imperativ BIHAMK-a je brza i kvalitetna usluga

 

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) je prepoznatljiv automobilski klub  koji građanima pruža usluge u oblasti cestovnog saobraćaja i to je najmasovnija asocijacija motorizovanih građana u Bosni i Hercegovini. Tokom 2018. godine ostvareni su vrlo uspješni poslovni rezultati.

– BIHAMK ima 51.397 članova, a tehnička opremljenost je u skladu sa zahtjevima tržišta, poslovnih partnera, standarda ISO 9001-2015 te međunarodnih asocijacija FIA, FIM, ARC Europe – kazala je Bisera Hašimbegović koordinatorica informativnog centra BIHAMK Bisera, u razgovoru za Fenu.

Kako bi klijentima olakšali pristup, ona je navela da je tokom 2018.godine BIHAMK uveo puno inovativnih rješenja za svoje klijente, poput usluge Pomoć u kući gdje kroz mrežu kvalitetnih saradnika pruža svojim članovima usluge hitnih popravki unutar doma.

Također su uvedene “Pametne” članske iskaznice radi lakšeg korištenja brojnih članskih pogodnosti i povlastica kod partnera i unutar samog BIHAMK sistema.

Nastavljen je projekt dodjele besplatnih auto sjedalica za novorođenu djecu članova, a tu je i šest novih patrolnih vozila za pomoć na cesti, ali i novo vučno vozilo za prijevoz vozila.

Za korisnike pametnih mobilnih uređaja uvedena je i aplikacija “BIHAMK”

U 2018.godini, bilo je više od 50.000 intervencija, a već u 2019.godini, od 01. do 09. januara bilo je 1.463 intervencija, od toga 823 intervencije popravka na licu mjesta i 640 intervencija prijevoza vozila.

Najčešći kvarovi na vozilima su, kako je Hašimbegović kazala, problemi sa sistemom paljenja vozila, sistemom punjenja, dovodom goriva…

– Globalni pravci, strategija razvoja BIHAMK-a su 100.000 članova te izgradnja tehničkih centara u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini – najavila je koordinatorica Informativnog centra BIHAMK Bisera Hašimbegović.

Previous Tuzla: Potpisivanje peticije za liječenje djece iz budžeta i plaćanje političara SMS-ovima
Next Sarajevo: Brojni mališani učili klizati uz bosanske reprezentativce

You might also like

NAŠI DANI

Bećirović Vučiću: Živio Sandžak, živjela Bosna! Poštujem integritet Srbije, ali volim Sandžak

– Prije nekoliko dana na teritoriji suverene države Bosne i Hercegovine predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je: Živjela Republika Srpska, živjela Srbija! Mi poštujemo integritet BiH, ali volimo RS, nikad to

NAŠI DANI

Stabilizovano grijanje u Zenici: Radijatori napokon topli

Sinoć u kasnim večernjim satima počela je puna isporuka toplotne energije gradu Zenici. – Sve je stabilizovano. Trenutno se iz ArcelorMittala isporučuje 66 MW/h toplotne energije. Na vrelovodima nema ispada,

OTPOR BOSNE

Održana manifestacija „Grebak – Put spasa“ 2019.

Danas je obilježena 27. godišnjica od uspostave tzv. Puta spasa preko Grepka. Ovom manifestacijom evociraju se uspomene na uspostavu koridora Goražde – Grebak – Trnovo – Igman – Pazarić koji