Vjenčajte se na predivnoj tvrđavi Stari grad: Poziv parovima iz cijele Bosne i Hercegovine

Vjenčajte se na predivnoj tvrđavi Stari grad: Poziv parovima iz cijele Bosne i Hercegovine

 

U okviru obilježavanja jedne od najsadržajnijih kulturno-zabavnih i sportskih travničkih manifestacija “Dan općine Travnik“, već je uveliko postala praksa da se kraj mjeseca marta okruni vjenčanjem.

Stoga iz Općine Travnik pozivaju sve one koji su svoje vjenčanje planirali u mjesecu martu da budu dio prakse svečane organizacije zajedničkih vjenčanja za više parova, te postanu dio ove značajne travničke manifestacije, koja je postala prepoznatljiva i jedinstvena.

Ukoliko želite uživati u prelijepom prirodnom ambijentu Starog grada, idealnom mjestu za savršene fotografije i mjestu na kojem su do sada mnogi izrekli svoje sudbonosno “DA”, sada imate priliku iskoristiti besplatno sve pogodnosti koje se nude (vjenčanica, šminka, frizura, cvijeće, catering,.. )

Potrebno je da se prijavite najkasnije do kraja februara, ove godine, te dostavite potrebnu dokumentaciju u Centar za pružanje usluga građanima (šalter sala Općine Travnik, kod službenice Sebine Karač).

Također, svi zainteresovani sponzori mogu dostaviti svoje ponude za pomoć u organizaciji ovog veličanstvenog događaja.

Travnik, grad smješten u samom srcu BiH, poznat je po mnogočemu, ali ono po čemu je još postao prepoznatljiv posljednjih godina jesu i brojna zajednička vjenčanja na jednoj od najljepših bh. tvrđava- Tvrđava Stari Grad, i to ga čini jedinstvenim i posebnim.

 

Izvor: TNT

Previous Načelnik Donjeg Vakufa: Finasirat ćemo studente, novac nećemo davati partijama
Next Bosanska Gradiška: Napustio grad da bi se bavio plasteničkom proizvodnjom

You might also like

NAŠI LJUDI

U Sarajevu se održava 11. Kongres dijaspore Bosne i Hercegovine

„Povezani s Bosnom i Hercegovinom“ moto je pod kojim se danas u Sarajevu održava 11. Kongres Svjetskog saveza dijaspore Bosne i Hercegovine (SSDBiH), inače, krovne organizacije bosanskohercegovačke dijaspore, javlja AA.

NAŠI DANI

Džaferović: Pozivamo Hrvatsku da obustavi radove na Pelješkom mostu (VIDEO)

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović kazao je da su danas na sjednici usvojenim zaključcima pozvali Republiku Hrvatsku da obustavi radove na izgradnji Pelješkog mosta te da razgovorom riješe

NAŠI DANI

Lavić: Umjesto ‘konstitutivnosti naroda’ uvesti ravnopravnost građana

Umjesto etničko-teritorijalnog koncepta “konstitutivnost naroda”, potrebno je uvesti koncept ravnopravnosti građana na svakom dijelu države BiH, ocijenio je danas na redovnoj sesiji Asocijacije nezavisnih intelektualaca “Krug 99” profesor i predsjednik