Širenje domaćeg trgovačkog lanca: TC Belamionix danas otvoren i u Kalesiji

Širenje domaćeg trgovačkog lanca: TC Belamionix danas otvoren i u Kalesiji

 

TC Belamionix jedan je od vodećih trgovačkih lanaca na bosanskohercegovačkom tržištu. Tržni centar je osnovan 1996. godine,  ima 62 poslovnice,  1000 uposlenih  i preko 30. 000 artikala, piše ntv.ba.

Nova poslovnica danas je svečano otvorena i u Kalesiji.

“U Kalesiji danas otvaramo našu 62 poslovnicu. Zastupljeni smo širom Bosne i Hercegovine, a najviše u TK. U sklopu ove poslovnice imamo hipermarket naše firme Belamionix i technoshop firme Beko. U planu su i drugi sadržaji. “-kazao je Sejfudin Suljić, direktor firme Belamionix, koji je jako zadovoljan današnjim otvaranjem.

Veliki broj građana Kalesije, ali i šire nisu željeli propustiti posebne ponude. Za posjetitelje su pripremljene posebne akcije, poklon paketi i razna iznenađenja. Kupci su zadovoljni sadržajem i uslugom.

” Samo kada pogledate koji je narod došao, to znači da je dosta zainteresovanih za ovakve stvari. Narod uvijek ide tamo gdje je najjeftinije. Ja sam zadovoljan današnjom ponudom i cijenama”-kazao je jedan od posjetitelja.

“Znači nam puno, blizu nam je, asortiman robe je širok. Cijene su prihvatljive”- utiske sa otvaranja podijelila je još jedna posjetiteljka.

“Svidjelo mi se otvaranje, sve je super i prije sam kupovao u Belamionix-u. I kada idem za Austriju i kada se vraćam”.

Otvaranje nove poslovnice prilika je i za nova zaposlenja, pa se samim tim i povećao broj zaposlenih u ovoj kompaniji. Danas su kupci imali priliku da po najpovoljnijim cijenama uz širok asortiman robe, nađu  sve na jednom mjestu. I najmađi su uživali u programu koji je bio pripremljen samo za njih, svako je pronašao nešto za sebe.

Previous Promovisan film “Nana Fata – bosanska heroina“
Next Gračanica poput Tešnja: Firme upošljavaju radnike iz Rs-a

You might also like

Ekonomija/Biznis

Iz Hrvatske po gorivo u Bosnu: Ostane novca za hranu i piće

Dok cijene goriva u Hrvatskoj obaraju rekorde, radnici na benzinskim pumpama u Bosni i Hercegovini, ali i u trgovačkim centrima zadovoljno trljaju ruke. I u Bosni i Hercegovini promjene na

MADE IN BOSNIA-387

“Montažne eko kuće Porobić”: Bosanski proizvod osvaja i francusko tržište

  “Montažne eko kuće Porobić” je firma koja iza sebe ima preko 20 godina iskustva, a svojim radom, brzinom i efikasnošću zadovoljila je ukuse i očekivanja mnogih klijenata. Sjedište kompanije

Ekonomija/Biznis

Sarajevski aerodrom produžit će pistu za 550 metara

Općina Ilidža izglasala je javni interes u produženju uzletno-sletne staze aerodroma Sarajevo prema istoku.  JP Međunarodni aerodrom Sarajevo je 10. oktobra od Općine Ilidža zatražilo da se produženje/rekonstrukcija Poletno-sletne staze (piste) proglasi javnim interesom,