Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

Vjenčanje pet parova na tvrđavi Stari grad u Travniku

 

Jedan od najljepših događaja u sklopu obilježavanja Dana općine Travnik jeste tradicionalno zajedničko vjenčanje više parova, na koja su se ove godine imali priliku prijaviti parovi iz cijele Bosne i Hercegovine, a koje je održano u prelijepom ambijentu srednjovjekovne tvrđave Stari grad.

Ove predivne sunčane subote vjenčalo se pet parova!

Parovi su uživali i u brojnim uslugama sasvim besplatno (usluge vjenčanja, šminkanja, frizure, vjenčanica, cvijeće, catering….), te ovaj, jdan od najposebnijih dana u svome životu, proslavili sa svojim najmilijima.

Izvor: TNT

Previous Završena obnova zgrade “Pancirka“ na Dobrinji
Next Kvalifikacije za EURO 2020: Pobjeda Bosne nad Armenijom

You might also like

TURIZAM

Vodopad Kravica – Hercegovački dragulj koji privlači brojne turiste (Video)

Da je Bosna i Hercegovina bogata prirodnim ljepotama svjedoči i vodopad Kravica, nadomak Ljubuškog, koji svakodnevno posjećuju brojni turisti iz svih krajeva svijeta. Teško je reći da li je ovaj

BH RAZGLEDNICA

Otkriće u Odžaku: Kopali bunar za vodu i iskopali gejzir

  Da nismo svjesni bogatstva u kojem živimo, primjer su braća Mulić iz Odžaka koji su kopajući bunar na vikendici za pitku vodu iskopali gejzir. Video FTV:

BH RAZGLEDNICA

Sarajevska ljepotica: Bjelašnicu proteklog vikenda posjetilo petnaest hiljada gostiju

  Proteklog vikenda, ski centar na Bjelašnici posjetilo je više od 15.000 gostiju, a od toga veliki broj skijaša, koji su uživali u ambijentu olimpijskih planina. Kako se navodi u