Bosanska kompanija nakon kotlova, prezentovala i  roštilje na pelet

Bosanska kompanija nakon kotlova, prezentovala i roštilje na pelet

Kovan M.I. d.o.o je vodeća kompanija za proizvodnju kotlova i kamina za zagrijavanje privatnih, stambenih, poslovnih i industrijskih objekata uz korištenje obnovljivih izvora energije.  

Na sajmu GraposExpo u Gračanici učestvuju svake godine, što znači da već deseti put izlažu svoj proizvodni asortiman baš na ovom sajmu i svake godine se iznova trude svoj štand učiniti prepoznatljivim.

“Ono što je novo a što ovaj put prezentiramo su roštilji na pelet koji su jedinstveni u cijeloj Evropi i samim tim smo jedini na bosanskohercegovačkom tržištu koji ih nudimo i prodajemo.”, kaže Said Karalić, direktor kompanije.

Kotlovi na pelet su, kaže, ono čime se hvale jer je to dokazani brand u regionu koji ima najbolje rezultate u sagorijevanju peleta i po čemu je njihova kompanija poznata.  

Iako učestvuju na sajmovima u regionu i širom Evrope te sajmove općenito smatraju jako važnim faktorom svog poslovanja, Karalić kaže da im je upravo sajam u Gračanici, njihovom matičnom gradu, ipak najdraži jer je na domaćem terenu.

(Akta/MiruhBosne)

Previous Biskup Komarica: Očekujem da Papa pita Dodika gdje je 95 posto katolika u RS
Next Stara džamija u Goduši kod Visokog nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine

You might also like

Ekonomija/Biznis

“Pčelica Medina” – imaju 500 košnica, svoje radnje, a izvoze i u SAD

  Kompanija “Pčelica Medina” iz Žepča izvozi med u svijet i svakodnevno ulaže u širenje proizvodnje Muharem Šeper, veteran i RVI, koji se nakon rata odlučio okušati u pčelarstvu, te

MADE IN BOSNIA-387

Čudo u srednjoj Bosni: I Ronaldo vozi električni bicikl iz Travnika

Dva bijela električna bicikla Ruffian čija je metalna konstrukcija proizvedena u pogonu firme GS – Tvornica mašina Travnik smještenom u naselju Dolac pokraj Travnika, kupio je Cristiano Ronaldo sebi i svojoj partnerici.

Ekonomija/Biznis

BOGDA RUKOTVORINE su sinonim za vunene čarolije

U „Bogdinim rukotvorinama“ u Visokom, mogu se naći ručno obojeni šalovi od vune, kape veselih boja, rukavice koje podsjećaju na Djeda Mraza, suveniri i privjesci ovčica, čarapice i tradicionalni priglavci