Karatisti Bosne i Hercegovine prvaci Balkana!

Karatisti Bosne i Hercegovine prvaci Balkana!

Pobjedama nad reprezentacijama Bugarske 3:0, Srbije 2:1 i Turske 3:1 naši karatisti osvojili su titulu najboljih na Balkanskom prvenstvu koje je održano u Čačku (Srbija).

Pod selektorskom palicom Denisa Muhovića na pobjedničkom postolju bili su Anes Čongo, Meris Muhović i Edin Sarić (KK Champion Ilidža), Mensur Đozić i Hamza Čajić (KK Orkka Lukavac) Luka Vuković (KK Panteri Bijeljina) i Amer Varajić (Sambon Vogošća).

Čestitamo našim karatistima!

Previous Gazi Husrev-begova medresa ispratila 469. generaciju maturanata
Next Preminuo poznati zenički historičar i profesor Salih Jalimam

You might also like

SPORT

Mediji: Džumhur i vrućina srušili nade Nadala u Miamiju

Velika vrućina i izdržljivi bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ugasili su početne nade španskog asa Rafaela Nadala da prvi put osvoji Miami Open, pišu svjetski mediji i portali. Specijalizirani portal za

SPORT

U prvom kolu US Opena Džumhur protiv zemljaka Tomića koji nastupa za Australiju

Na ceremoniji u New Yorku je danas održan žrijeb za US Open koji se igra narednog mjeseca. Žrijebom je odlučeno da se bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur sastaje sa Australcem Bernardom Tomićem.

SPORT

Dan kada su se košarkaši Bosne popeli na tron

Sarajevski studenti su 5. aprila 1979. godine u povijesnom meču u Grenoblu slavili protiv italijanskog Emersona. Piše: Muhamed Bikić Petog aprila navršava se 37 godina od najvećeg uspjeha bosanskohercegovačke košarke,