‘Regeneracija’ pokrenula firmu u Crnoj Gori

‘Regeneracija’ pokrenula firmu u Crnoj Gori

Kompanija Regeneracija iz Velike Kladuše koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, izradom vodovodnih sistema, odvodnjom puteva i mostova počela je širenje na tržište regiona.

Postali su vlasnici kompanije Regeneracija Crna Gora posredstvom koje nastupaju na ovom tržištu.

Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik kompanije Regeneracija u razgovoru za Akta.ba je rekao kako pokušavaju dobiti projekate na izgradnji autoceste u Crnoj Gori.

“Vrlo smo aktuelni u Bosni i Hercegovini. Isporučujemo opremu za rekonstrukciju kanalizacionih mreža”, kazao je Delibašić, navodeći kako su rade kao isporučilac opreme na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Lukavcu.

Ova kompanija svoje proizvode treći put predstavila je i na Međunarodnom sajmu turizma i ekologije “List” koji se održava u Lukavcu. Na sajmu su se predstavili sa proizvodima iz trgovačkog programa, nekoliko eksponata, kao što su seperator ulja i oprema za monitoring.

Inače, kompanija “Regeneracija d.o.o.” Velika Kladuša osnovana je 2005. godine. Zapošljava oko 80 radnika koji predstavljaju jedan mlad i poletan tim koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012.

Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Previous Kur'an iz srušene Aladže vraćen fočanskoj ljepotici
Next SREDNJOVJEKOVNI SAJAM ‘STOLAČKA TARČA’

You might also like

Ekonomija/Biznis

Prevent Step pokrenuo stratešku saradnju sa vodećim svjetskim brendovima u oblasti skijaške opreme

Prevent Step Bugojno početkom ove godine pokrenuo je saradnju sa poznatim brendom skijaške opreme Nordica, te postao jedan od strateških dobavljača za ovog kupca. Dnevno se u proizvodnim pogonima ove

Ekonomija/Biznis

Gračanica: Porodica Jukan i njihove đulbšećer ruže; Litar ulja do 15 hiljada eura

Prije nekoliko stotina godina iz Damaska na ove prostore stigla je jedinstvena đulbšećer ruža. Mirisala je u avlijama aga i paša, u dvorištima vjerskih objekata, u baštama kuća. Ova ruža

Ekonomija/Biznis

Brčko: Vratio se iz Amerike kako bi dao doprinos lokalnoj zajednici (Video)

  Priča o mladom Bosancu Mirsadu Busuladžiću, koji se vratio u Brčko iz Amerike da bi realizovao svoj san da, s češljem i makazama u rukama, uređuje sugrađane na obostrano