‘Regeneracija’ pokrenula firmu u Crnoj Gori

‘Regeneracija’ pokrenula firmu u Crnoj Gori

Kompanija Regeneracija iz Velike Kladuše koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, izradom vodovodnih sistema, odvodnjom puteva i mostova počela je širenje na tržište regiona.

Postali su vlasnici kompanije Regeneracija Crna Gora posredstvom koje nastupaju na ovom tržištu.

Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik kompanije Regeneracija u razgovoru za Akta.ba je rekao kako pokušavaju dobiti projekate na izgradnji autoceste u Crnoj Gori.

“Vrlo smo aktuelni u Bosni i Hercegovini. Isporučujemo opremu za rekonstrukciju kanalizacionih mreža”, kazao je Delibašić, navodeći kako su rade kao isporučilac opreme na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Lukavcu.

Ova kompanija svoje proizvode treći put predstavila je i na Međunarodnom sajmu turizma i ekologije “List” koji se održava u Lukavcu. Na sajmu su se predstavili sa proizvodima iz trgovačkog programa, nekoliko eksponata, kao što su seperator ulja i oprema za monitoring.

Inače, kompanija “Regeneracija d.o.o.” Velika Kladuša osnovana je 2005. godine. Zapošljava oko 80 radnika koji predstavljaju jedan mlad i poletan tim koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 koji je uveden 2008. a recertificiran 2012.

Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012.

Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Previous Kur'an iz srušene Aladže vraćen fočanskoj ljepotici
Next SREDNJOVJEKOVNI SAJAM ‘STOLAČKA TARČA’

You might also like

Ekonomija/Biznis

Sardine iz vrele Hercegovine – Žuvela iz Stoca zapošljava nove radnike

Kompanija Žuvela iz Stoca uskoro će na tržište izaći sa novim proizvodom. Radi se o sardinama u biljnom ulju, feferonima, paradajz sosu i skušama u biljnom ulju. Za realizaciju ovog

Ekonomija/Biznis

FlyBosnia preuzela svoj drugi avion

FlyBosnia je preuzela svoj drugi iznajmljeni Airbus A319 avion, registriran E7-FBB. Šesnaestogodišnji mlazni avion, koji su ranije koristili Finnair, Donavia i Rossiya, stigao je jučer u Sarajevo iz Sjedinjenih Država

MADE IN BOSNIA-387

Prvu bosansku pušku proizvodit će kompanija iz Goražda

Kompanija iz Goražda AC – Unity proizvela je prije pola godine prototip prve domaće puške, ekskluzivno otkriva „Dnevni avaz“, prenosi Akta.ba. Na testiranju Prvi prototip bosanskohercegovačke puške napravljen je u šest različitih