FLYBOSNIA povezala Napulj sa Mostarom

FLYBOSNIA povezala Napulj sa Mostarom

Aviokompanija “FLYBOSNIA” direktno povezuje Napulj sa Mostarom i dovodi hodočasnike u Međugorje.

-Današnji let iz Napulja za Mostar sastavni je dio značajnog rasporeda letova koje će FLYBOSNIA u dogovoru sa talijanskim vodećim Tour Operaterom Green centar iz Perugie (Italija) uspostaviti za razdoblje 2019 i 2020 godine za dovođenje hodočasnika iz Cagliaria, Baria, Napulja, i Rima za Mostar tj Međugorje – saopćili su jučer iz mostarskog aerodroma.

Iz Green Centra nam poručuju da je ovo veliki korak za njihove hodočasnike i da im je čast i zadovoljstvo što napokon sarađuju sa bosanskohercegovačkom aviokompanijom.

Ovom prilikom FLYBOSNIA se zahvaljuje Upravi Zračne Luke Mostar na spremnosti ove zračne luke da odgovori na zahtjeve radi uspostavljanja novog reda letenja.

FLYBOSNIA potpisivanjem ovog novog ugovora dalje doprinosi razvoju turizma i ekonomije Bosne i Hercegovine.

Ova kompanija trenutno ima 2 Airbus 319 aviona nove generacije i očekuje treći Airbus avion da se priključi floti početkom 2020 godine.

Zbog ograničenosti kapaciteta Sarajevskog aeredroma FLYBOSNIA trenutno razmatra opcije da bazu za treći avion uspostavi u Mostaru, Banjaluci, ili Tuzli.

Previous Počela realizacija projekta izgradnje "Poslovno-sportskog centra Trnovo"
Next Centar „Safet Zajko“: Otvoren prvi adrenalin park u glavnom gradu

You might also like

Ekonomija/Biznis

Amir Jatić iz Kozluka – nakon otvaranja kompanije u Holandiji pokrenuo biznis i u Bosni

  Amir Jatić je kao maloljetnik prognan iz Kozluka kod Zvornika odakle je zajedno s porodicom otišao u Holandiju. U Den Boschu je završio srednju školu, a potom studij mašinstva

Ekonomija/Biznis

U proljeće počinje uzgoj lješnika na području donjovakufske općine

  Na lokaciji Voćnjak u općini Donji Vakuf obavljaju se posljednje pripreme za podizanje jedne od najvećih plantaža lješnika u Bosni i Hercegovini. Po riječima direktora Zemljoradničke zadruge “AT“ Nermina

Ekonomija/Biznis

Kompanija Meggle BH počela izvoz u Austriju

Kompanija Meggle BH sa sjedištem u Bihaću, počev od avgusta, pokrenula je izvoz u Austriju. Kompanija već dugi niz godina izvozi na tržišta Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, Makedonije, ali