‘Cromex’ osvaja nova ino tržišta: Potpisan višegodišnji ugovor s švicarskom firmom

‘Cromex’ osvaja nova ino tržišta: Potpisan višegodišnji ugovor s švicarskom firmom

Prijedorski “Cromex”, firma koja se bavi obradom metala i koja je već uveliko po svom proizvodnom aranžmanu, ali i predstavljanju na evropskim sajmovima,  prepoznatljiva i na ino tržištu, potpisala je ugovor sa švicarskom firmom za period do 2023. godine.

Švicarska je redovno na vrhu globalnih ljestvica kvalitete života, inovativnosti ili uslova poslovanja.

Samim tim uspjeh naći se i na tom tržištu i steći povjerenje poslovno zahtjevnih Švicaraca u zemlji u kojoj iznad svega poštuju rad, tačnost ugovorenih poslova, ali i potpunu preciznost u izradi proizvoda koje traže.

Na pitanje čime je “Cromex” zaslužio povjerenje da se nađe u jednom takvom odabranom društvu iz “Cromex-a”doo, kažu:

“Znajući da je problem ino partnera u našoj zemlji bio pronalazak adekvatnog saradnika u Bosni i Hercegovini koji bi mogao odgovoriti visokim švicarskim standardima kao i ispoštovati definisane rokove, naš proizvodni pogon opremili smo tako da obuhvata najsavremenije tehnologije i najkvalitetnije materijale.

Pored presa za savijanje metala, tri najsavremenija lasera za sječenje ploča i cijevi te robota za varenje, uložili smo dosta truda i novca u edukaciju kadra. Poštujemo zadane rokove i održavamo kvalitet usluga i proizvoda na koji smo se obavezali.”

U cijeloj priči oko novog ugovora zanimljiva je i činjenica da se u timu koji radi na obradi pozicija za švicarsko tržiste od osam članova, nalaze četiri muškarca i četiri žene.

Muški dio tima je posebno ponosan na svoje koleginice, jer su njihova strpljivost, temeljitost i marljivost uveliko zaslužne za kvalitet proizvoda koji oduševljava švicarske klijente.

Fotografija korisnika/ce Cromex d.o.o. Prijedor.
Toalet proizveden u Cromex-u
Previous Dino Hotić: Jako sam sretan što sam sad i ja dio ove reprezentacije
Next Prva robotska ruka proizvedena u Bosni izlazi na tržište

You might also like

Ekonomija/Biznis

Sarajevo: Dragana osvaja turiste proizvodima od filcane vune

  U velikom, toplom i svijetlom podrumu svoje kuće, sa divnim pogledom na Bjelašnicu, Dragana Dragić Erlingsen kreativnim i napornim radom izrađuje stvari od filcane vune. Radi se o jako lijepim ručnim radovima,

Ekonomija/Biznis

Vjetroelektrana “Ivan Sedlo – Hadžići”: Projekt vrijedan 60 miliona maraka

Obnovljivi izvori energije sve veći su trend u cijelom svijetu i brojne države već odavno su osigurale proizvodnju energije upravo iz ovih izvora, a uskoro bi se i Bosna i

Ekonomija/Biznis

Kompanija iz Tešnja: Radi za najpoznatije svjetske brendove; zapošljava 300 radnika

  Kompanija „Napredak“ d.d. iz Tešnja potvrđuje da ništa nije nedostižno ako postoje rad, volja i disciplina. Svoj put prema uspjehu počeli su od zanatske radionice, koja je prerasla u