Brčanski Bimal kupio fabriku jestivog ulja u Vojvodini

Brčanski Bimal kupio fabriku jestivog ulja u Vojvodini

U Brčkom, 28. novembra, biće održana konferencija za novinare kompanije Bimal, povodom završenog postupka preuzimanja somborske (Vojvodina, Srbija) fabrike za proizvodnju jestivog ulja Novo Sunce.

Na konferenciji će prisustvovati predsjednik Uprave Studen Grupe i generalni direktor kompanije Bimal Ilija Studen i potpredsjednik Uprave Studen Grupe i zamjenik generalnog direktora kompanije Bimal Mitja Kovačič.

Konferencija će biti održana u 10 sati u prostorijama kompanije Bimal u Brčkom.

(Poslovne Novine/MiruhBosne)

Previous Sandžak traži specijalni status
Next Poruka sa Save na Dan bosanske državnosti: Ni pedalj domovine!

You might also like

Ekonomija/Biznis

Freya torbe i van bosanskohercegovačkih granica

Tridesetogodišnja akademska slikarka, vlasnica brenda Freya, Irma Saljević-Krvavac u poslovne vode se upustila iz želje da stvori nešto novo i drugačije. Ideja je bila da svoja umjetnička djela koja je

Ekonomija/Biznis

Hoše komerc u prošloj godini ostvario prihode veće od 65 miliona KM: Najavljena investicija u fabriku slastica

  Hoše komerc d.o.o. Sarajevo, jedan od najstarijih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, uspješno je poslovao u protekloj 2017. godini sa realiziranim neto prihodom većim od 65 miliona KM.

Ekonomija/Biznis

Prirodna T&E kozmetika iz Visokog

Tradicionalni obrt T&E u vlasništvu preduzetnice Fatime Smailagić iz Visokog  bavi  se proizvodnjom prirodnih ručno rađenih sapuna i kozmetike, bez hemijskih dodataka i aditiva.  U vrijeme kada prirodna kozmetika dobiva