Gradonačelnik Sarajeva i direktorica Izetbegović na proslavi Nove godine sa štićenicima Gerontološkog centra

Gradonačelnik Sarajeva i direktorica Izetbegović na proslavi Nove godine sa štićenicima Gerontološkog centra

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dr. Sebija Izetbegović i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, prisustvovali su organiziranoj proslavi Nove godine za štićenike Gerontološkog centra.

Nekoliko stotina štićenika uživali su u muzičkom programu i poklonima koje je za njih osigurao Grad Sarajevo, a nakon što su protekle sedmice uručeni medicinski kreveti.

Tokom razgovora gradonačelnika Skake sa dr. Izetbegović i direktoricom Centra Melisom Abadžić Hodžić, bilo je govora o osiguranju dodatnih zdravstvenih usluga za štićenike Centra.

Fotografija korisnika/ce Abdulah Skaka.

Uprava i korisnici su tokom druženja zahvalili na podršci, posebno zbog najavljene jače saradnje sa Gradom, ali i Kliničkim centrom.

“Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti štićenicima ovog Centra koji su naši sugrađani, zato im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje! Bila mi je čast provesti vrijeme sa njima, ali i upravom i uposlenicima Gerontološkog centra”, istakao je Skaka.

Previous Mostar: Novogodšnji skok u ledenu Neretvu (VIDEO)
Next Zlatna sezona bosanskohercegovačke atletike

You might also like

NAŠI DANI

Pravoslavni Božić bez slavlja u Betlehemu u znak solidarnosti sa Gazom

U znak solidarnosti s narodom Pojasa Gaze, pravoslavci u Betlehemu Božić dočekuju bez slavlja i isključivo uz vjerske obrede, baš kao što je to nedavno bio slučaj i za vrijeme

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Ibrahim, dječak kojem su 1992. vezali ruke žicom i ubili ga u Višegradu

Danas je, na sarajevskom groblju Vlakovo, klanjana dženaza Ibrahimu Hodžiću. Imao je deset godina kada je, svezanih ruku, ubijen u svom rodnom Višegradu, u ljeto 1992. godine. Više od tri

NAŠI DANI

Reakcije na “non-paper” – Naši „evropski prijatelji“ su izgleda brzo zaboravili historijska iskustva i Hitlera

Portal iz Slovenije necenzurirano.si objavio je sadržaj spornog dokumenta koji se tiče cjelovitosti države Bosne i Hercegovine. Reagovali su brojni bosanski zvaničnici i drugi… Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik