Koliko je za vas, Milanoviću, “puno muslimana” u Bosni?

Koliko je za vas, Milanoviću, “puno muslimana” u Bosni?

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u susjednoj RH kandidati, Kolinda GK i Zoran Milanović, kao da nemaju drugih tema nego ponovo udaraju po najbližem susjedstvu. Tako je na pitanje novinara HRT-a predstavljaju li džihadisti u BiH prijetnju za Hrvatsku?, Milanović odgovorio:

“Predstavljaju za svakoga, ali pitanje je koliko će oni djelovati. Vjerujem da SOA ipak radi svoj posao i u suradnji s drugim agencijama. Džihadisti u BiH su realnost, to je zemlja u kojoj je puno muslimana, odlaze u Irak i Siriju boriti se i vraćaju se indoktrinirani”, rekao je Milanović.

Odgovor je stigao od bivšeg čelnika IZBiH dr. Mustafe ef. Cerića.

Pitanja dana za Milanovića iz susjedne nam Hrvatske

(Ne)Gospon Milanoviću,

Koliki broj muslimana u Bosni je prihvatljiv za vas Hrvate u Hrvatskoj?

Koliko je za vas, Milanoviću, “puno muslimana” u Bosni?

A koliko bi po vašem ćejfu, Milanoviću, trebalo biti “malo” ili “nikako” muslimana u Bosni?

Koliko još muslimana u Bosni treba pobiti u Genocidu pa da vi, Milanoviću, budete spokojni u Hrvatskoj?

Koloko ih treba kroatizirati i pokrstiti?

Koliko ih treba u logorima prevaspitati kao što to radi Kina s Ujgurima?

Daj, molim vas Milanoviću, kažite nam koliko još nas muslimana u Bosni treba da nestane u Genocidu pa da vi u Hrvatskoj zajedno sa Kolindom budete happy?

Vaša sreća da budete na vrhu Velike Hrvatske tako što ćete plašiti i braniti Europu od “puno muslimana” u Bosni za nas je prevažna, važnija je od naše sreće što vas imamo za susjeda, koji poput indijskog čajdžije sve zna što treba Indiji osim što ne zna da napravi pravi indijski čaj.

Tako i vi, Milanoviću, sve znate šta treba Hrvatskoj oko Bosne osim što ne znate uradit ono što će Hrvatsku spasiti od depresije mladih Hrvata koji sve više odlaze iz Hrvatske zato što u Bosni ima “puno muslimana”, a u Njemačoj, Francuskoj, Italiji i Engleskoj muslimana ima “malo” pa tamo mogu praviti “Herceg Bosnu”, pardom “Udruženi zločinački poduhvat”!

Jer, gdje god su, Hrvati su konstitutivni narod i zato moraju biti jednakopravni inače to znači da u toj državi ima “puno muslimana”.

No, ima jedna nezgoda za vas, Milanoviću, niste vi kreatori floskule o tome da je “puno muslimana” u Bosnu. Tu čast su vam uzeli drugi. Žao mi je zbog toga, ali, na vašu sreću, imate uspješan popravni! Ova vaša izjava briše sve prethodne izjave i penje se na vrh hrvatske genijalnosti u odnosu na Bosnu s “puno muslimana” u njoj!

Čestitam vam na ovom trofeju!

Milanoviću, vi ste pobjednik!

Čim stupite na prijestolj Velike Hrvatske, javite nam koliko treba da nas muslimana nestane u Bosni!

Sretno, bog, Milanoviću!

Previous Knežević: Prije je zagađenost bila i deset puta viša
Next Lov sa sokolovima, zaboravljena tradicija Bosne

You might also like

RIJEČ

EMBARGO NA DEMOKRATIJU! Sluga narodu ili sluga ambasadama; historijska sramota biti dio ovakve vlasti

Semir Efendić, predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu, govorio je u emisiji ‘Sedam plus’ na Hayatu TV o nametnutim izmjenama u Federaciji BiH od strane visokog predstavnika Christiana Schmidta. –

AGRESIJA|GENOCID|URBICID

Sjećanja iz Banjaluke: Kako sam ostao bez posla

Radio sam preko 21 godinu u negadašnjoj bolnici koja je tokom godina mijenjala imena u Medicinski centar,  nakon toga Univerzitetski centar itd. Zadnjih 5 godina se zvala Regionalni Zavod za

RIJEČ

Na Univerzitetu u Sarajevu promovisan ‘Rečnik’ u kojem nema Bosne i Hercegovine, ni Bosanaca, ni Bošnjaka…

Piše: Prof. Vedad SMAILAGIĆ Prije nekoliko sedmica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana je promocija „Nemačko-srpskog rečnika“ autora Miloja Đorđevića. Rečnik je objavila srbijanska kuća Prometej iz Novog Sada. Za razliku