Uz rukometne reprezentativce na Evropskom i voda iz srca Bosne

Uz rukometne reprezentativce na Evropskom i voda iz srca Bosne

Kompanija Oaza d.o.o. sklopila je s Rukometnim savezom Bosne i Hercegovine ugovor o sponzorskoj suradnji kojim je postala ponosni partner bosanskohercegovačke rukometne reprezentacije.

Kao jedna od vodećih brendova voda, Oaza je odlučila dati podršku bosanskohercegovačkom rukometnom timu i tako postala sponzor i oficijelno piće rukometne reprezentacije koja ove godine učestvuje na Evropskom prvenstvu u rukometu, koje se održava od 10. do 26. januara 2020. godine u Švedskoj, Austriji i Norveškoj.

„Oaza kao kompanija izuzetno cijeni kvalitetu i timski rad. To je princip koji koristimo u našem poslovanju te smo se iz tog razloga i odlučili na ovaj vid sponzorstva. Oaza je poznata je i po svom humanitarnom djelovanju ali i pružanju podrške vrhunskim sportašima, pa tako prepoznajemo i vrijednost rukometne reprezentacije. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna na obostrano zadovoljstvo, te se iskreno radujemo uspjesima na utakmicama koje dolaze i plasmanu na europskom prvenstvu u rukometu u 2020. godini”, istakla je Senida Subašić, brand manager kompanije Oaza d.o.o.

Fotografija korisnika/ce OAZA.

Brend Oaza, kao jedna od najboljih voda u Bosni i Hercegovini, svom portfoliju prošle godine dodala je i funkcionalne vode sa dodacima vitamina i minerala, kao i domaće čajeve dobijene cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja.

„Izuzetno smo sretni zbog činjenice da je domaća kompanija prepoznala naš potencijal i trud da postignemo najbolje moguće rezultate. Isto kao što mi kolektivno cijenimo kvalitet Oaze i sve ono što je ona ostvarila na bosanskohercegovačkom tržištu i šire, tako smo ponosni i na podršku koju nam nesebično pružaju. Uz nas su u Norveškoj dovoljne količine vode iz srca Bosne i vjerujem da ćemo skupa ostvariti veliki uspjeh na takmičenju“ – izjavio je rukometni reprezentativac Mirsad Terzić.

Previous Muzej Stare pravoslavne crkve u Sarajevu, peti u svijetu po vrijednosti eksponata (Video)
Next Beba Selimović: Zar mi pored mojih unuka treba da pjevam po kafićima i vašerima

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Derubis Yachts radi nove jahte i prikolice za auta

Kompanija Derubis Yachts iz Viteza u 2020. godinu ušla je jako dinamično. U martu će u Sarajevu predstaviti prvi brod iz nove serije modela “42 fly”. Denis Kraljević, vlasnik pomenute

SPORT

Novi državni rekord i dvostruki trijumf za Iman Avdić na plivačkom mitingu u Dubrovniku

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u plivanju Iman Avdić postavila je novi seniorski rekord Bosne i Hercegovine u disciplini 400 metara mješovito na mitingu „Zlatni Orlando“ održanom u Dubrovniku povodom 100

Ekonomija/Biznis

Odobren nastavak rada termoblokova 4 i 5 u Tuzli i Kaknju

Predstavnički dom Federalnog parlamenta odobrio je večeras na vanrednoj sjednici, na prijedlog Federalne vlade, nastavak rada blokova 4 i 5 u termoelektranama Tuzla i Kakanj dok je na snazi član