Bosanski brend GlamWood proizveo torbe koje će uskoro prezentovati u Milanu i Dubaiju

Bosanski brend GlamWood proizveo torbe koje će uskoro prezentovati u Milanu i Dubaiju

GlamWood je novi brend koji je na tržište plasirao unikatne proizvode od drveta među kojima prednjače ženske torbe kao i razni drveni modni dodaci drvene naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje te drveni satovi i naočale a za muškarce izdvajaju drvene kravate te poslovne asesoare.

Torbe, kao i ostali proizvodi, rađeni su od laganog drveta te su jedinstvenog dizajna na kojem se svakodnevno radi. Dizajn određenog dijela proizvoda je u tradicionalnom  bosanskom duhu sa motivima bosanskog ćilima.

Prema izjavi Adisa Alihodžića, vlasnika firme Alibeg i pokretača brenda Glam Wood, torbe već plijene pažnju velikog broja žena u Evropi i svijetu gdje će biti i plasirane.

Za portal Akta.ba također je rekao da će proizvodi zvanično biti prezentovani u Dubaiju i Milanu, a želja mu je da proizvode plasira i na tržištu Bosne i Hecegovine i da naš bosanski brend prvo pronosaju Bosanke.

Neće žuriti sa plasmanom jer, žele da vide sve mogućnosti i da proizvod nađe najbolji put.

Proizvodi se trenutno mogu pogledati na zvaničnim stranicama Instagrama i facebooka kao i maloprodajnom objektu na Skenderiji.

Previous Sidran: Naš čovjek ne umije poštovati onoga koga se ne boji
Next Josip Pejaković: Na Bosni su mnogi polomili zube

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Prevent Grupacija i ove godine proizvela autopresvlake za milion vozila u Evropi

  Prevent Grupacija i ove godine proizvela je million garnitura autopresvlaka. Milionita garnitura proizvedena je na programu Ford Focus na lokaciji Prevent Visoko u Goruši. „Zadovoljstvo nam je da je

Ekonomija/Biznis

Elektroprivreda BiH osnovala novu kompaniju koje će zapošljavati 326 radnika

Elektroprivreda Bosne i Hercegovine osniva novu kompaniju pod nazivom MiOD d.o.o. Tuzla, koja će se baviti pružanjem usluga održavanja i pomoćne mehanizacije zavisnim društvima Koncerna Elektroprivreda BiH, navodi se u Dnevnom redu vanredne

Ekonomija/Biznis

Uspješan rad farmi muznih krava u Kalesiji: Najavljuju proširenje kapaciteta

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi TK Emir Begić,  boravio je danas u radnoj posjeti općini Kalesija. Bila je to prilika za posjetu farmama muznih krava, razgovore o mogućnostima