Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Bosanskohercegovački reprezentativac Darko Todorović poslao je prijeko potrebnu donaciju Domu zdravlja Dr. Mustafa Šehović u Tuzli, piše SportSport.

Naime, danas su u tuzlanski dom zdravlja stigli paketi u kojima se nalaze viziri, zaštitne maske i ostala oprema potrebna medicinskim radnicima u vrijeme pandemije koronavirusa.

Iako Todorović nije želio da informacije o njegovoj donaciji izađu u javnost, o istoj smo saznali od oduševljenih tuzlanskih doktora i medicinskih radnika.

Medicinski radnici u Tuzli su oduševljeni Todorovićevim potezom i nadaju se da će i drugi slijediti potez nekadašnjeg fudbalera Slobode.

Todorović se inače sjetio i pomogao svojoj Tuzli, gradu u kojem je počeo svoju fudbalsku karijeru. Trenutno je Todorović u njemačkom Kielu, kao posuđen igrač Salzburga.

Previous Bosansko bogumilstvo (Nastavak 3.)
Next Novalić: Jedini smo u regionu prihvatili obavezu da podržimo sve ugrožene firme

You might also like

NAŠI DANI

Komšić o disoluciji zemlje: U Hagu ili pod zemljom oni koji su to probali ‘92.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić obratio se danas novinarima nakon što je otkazana vanredna sjednica te institucije. “Gospodin Dodik je na samoj sjednici povukao zahtjev za održavanje i

NAŠI DANI

Kolinda Grabar Kitarović poklonila se žrtvama Ahmića

  Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas Ahmiće iako to protokolom nije bilo najvljeno, javlja agencija Patria. Grabar Kitarović poklonila se žrtvama Ahmića kod spomen-obilježja i položila cvijeće. U

AGRESIJA|GENOCID|ZLOČINI

Članovi Međureligijskog vijeća posjetili stratišta sva tri naroda

Članovi Međureligijskog vijeća u Bosni i Hercegovini zajedno sa Semihom Borovac, ministricom za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine posjetili su danas mjesta stradanja Bošnjaka, Srba, Hrvata i Jevreja