Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Reprezentativac Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Bosanskohercegovački reprezentativac Darko Todorović poslao je prijeko potrebnu donaciju Domu zdravlja Dr. Mustafa Šehović u Tuzli, piše SportSport.

Naime, danas su u tuzlanski dom zdravlja stigli paketi u kojima se nalaze viziri, zaštitne maske i ostala oprema potrebna medicinskim radnicima u vrijeme pandemije koronavirusa.

Iako Todorović nije želio da informacije o njegovoj donaciji izađu u javnost, o istoj smo saznali od oduševljenih tuzlanskih doktora i medicinskih radnika.

Medicinski radnici u Tuzli su oduševljeni Todorovićevim potezom i nadaju se da će i drugi slijediti potez nekadašnjeg fudbalera Slobode.

Todorović se inače sjetio i pomogao svojoj Tuzli, gradu u kojem je počeo svoju fudbalsku karijeru. Trenutno je Todorović u njemačkom Kielu, kao posuđen igrač Salzburga.

Previous Bosansko bogumilstvo (Nastavak 3.)
Next Novalić: Jedini smo u regionu prihvatili obavezu da podržimo sve ugrožene firme

You might also like

NAŠI DANI

Građani Stoca organizovali protestnu šetnju zbog napada na mladiće

 Povodom napada na četvoricu mladića koji se desio proteklog vikenda u Maslinama kod Stoca, u utorak je u tom gradu upriličen neformalni skup građana i šetnja gradom pod motom „Stolac

NAŠI DANI

Kod Višegrada teško pretučeni povratnici Fadil i Ajša Memišević

Povratnici u Višegradu Fadil i Ajša Memišević teško su pretučeni i opljačkani u vlastitom domu prvi dan ramazana, a pronađeni su tek sinoć oko iftara, svezani i s teškim povredama po

NAŠI DANI

Završeni Slobodarski dani u Bužimu (Video)

Nakon dvanaest dana vjerskih, sportih, historijskih i kulturnih sadržaja spuštena je zavjesa na dvadeset i četvrtu manifestaciju “Slobodarski dani viteškog garda Bužima, obilježavanjem dvadeset i sedme godišnjice od osnivanja 505.Viteške