Hoće li sin Hasana Salihamidžića zaigrati za Bosnu?

Hoće li sin Hasana Salihamidžića zaigrati za Bosnu?

Nik Salihamidžić (Nick), sin sportskog direktora Bajerna Hasana, koji nastupa za nade kluba iz Minhena i igra na istoj poziciji kao i njegov otac, na društvenim mrežama je objavio fotografiju u dresu naše reprezentacije, piše sport.avaz.

Nik je rođen 8. februara 2003. godine, a njegova majka Ester Kopado (Copado) je Španjolka… 

– Nik je sličan kao i njegov otac. Jednostavno, odličan je lik. Uvijek je spreman i ne gubi lako tlo pod nogama. Iako je mlad itekako je odgovaran na terenu, a spreman je preuzeti odgovornost kada to drugi nisu – rekao je Ferid Kičik (Kücük), jedan od trenera u omladinskoj školi Bajerna.

Hoće li uzeti naše ili neko drugo sportsko državljanstvo – njemačko ili špansko, saznat ćemo ubrzo. 

Previous OSBiH vršile dezinfekciju prostora, objekata i javnih površina u Maglaju
Next Azerbejdžan uplatio više od milion maraka pomoći našoj zemlji!

You might also like

SPORT

Juventusov kamp za mlade i ove godine u Sarajevu

Aktuelni viceprvak Evrope i višestruki šampion Italije održat će Juventus Kamp od 21. do 26. augusta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Treću godinu zaredom, italijanski nogometni velikan Juventus iz Torina

BLOG

Pjanić protiv Estonije je Pjanić kakvog uvijek želimo gledati (Video)

-Bosna i Hercegovina je sinoć uspješno započela kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Na Bilionom polju je pala Estonija, koja iz Zenice nosi pet lopti u svojoj mreži.

NAŠI DANI

Bosanski navijači krenuli u Cirih

Navijači bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, nakon uspješnog prvog ovogodišnjeg nastupa Zmajeva protiv Luxembruga, otputovali su na novi test Baždarevićeve selekcije u Cirih (Zurich). Danas u 18 sati iz Sarajeva je krenuo