Kupujmo domaće – OSLONIMO SE NA SVOJE!!!

Kupujmo domaće – OSLONIMO SE NA SVOJE!!!

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće pokreće novu kampanju promocije domaćih proizvoda i usluga pod nazivom “Kupujmo domaće – OSLONIMO SE NA SVOJE!!!”

Više od 15 godina Udruženje, kroz razne projekte, poziva građane Bosne i Hercegovine na kupovinu domaćih proizvoda i korištenje naših usluga, jer to razvija bosanskohercegovačku ekonomiju i podiže standard življenja svih njenih građana. Posebno ove godine za vrijeme pandemije, pokazalo se koliko je ta vizija bila ispravna jer je ostavila milijarde konvertibilnih maraka u našoj zemlji.

Razmišljanje razvijenih zemalja je uvijek bilo jednostavno, a to je da više potrošnje za domaću ekonomiju znači stabilnost kompletnog sistema. Ovo je osma zajdnička kampanja bh. firmi, medija i Udruženja Kupujmo domaće.

U ovogodišnjoj kampanji učestvuju 14. bosanskohercegovačkih firmi koje dolaze iz različitih industrijskih oblasti kao i kompanije iz uslužnih djelatnosti.

Udruženje Kupujmo i koristimo domaće poziva Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, Vijeće ministara BiH, entitetske i kantonalne vlade, finansijski sektor kao i sve bosanskohercegovačke firme da se uključe u kampanju i daju svoj doprinos u spašavanju bh. ekonomije.

Zemlje koje se oslanjaju na vlastite resurse, uvijek su korak ispred drugih. Mi se time bavimo dugo, a posebno nam je zadovoljstvo što šira javnost i poslovni svijet u Bosni i Hercegovini uvidja značaj tog djelovanja.

Previous Otvoreni ugostiteljski objekti u Sarajevu: Građani glavnog grada u baštama kafića
Next Povratnici u Tarevcima: Zadruga planira ove godine otkup 300 tona šljive

You might also like

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Novi patent inovatora iz Srebrenika: Abdulah Smajlović riješio problem koga nisu uspjeli riješiti Amerikanci i Korejanci!

Abdulah Smajlović, inovator iz Srebrenika, već dugi niz godina uspješno se bavi proizvodnjom i unaprijeđivanjem inovativnih mašina za sušenje i preradu voća, povrća, šumskih plodova i ljekovitog bilja. Nedavno je

Ekonomija/Biznis

Bosansko-britanska IT kompanija se širi na SAD; otvara ured u Miamiju

Kompanija Green River Media, koja se bavi razvojem, izradom i unapređenjem rada web stranica, širi svoje poslovanje na SAD osnivanjem odjela u Majamiju, piše BiznisInfo. Osnivač i direktor ove kompanije

Ekonomija/Biznis

Bosanski brend ”Pepetuške“ osvajaju srca djece i odraslih širom svijeta

Narudžbe za potpuno personalizirane krpene lutke “Pepetuške” dvojac Gerin-Horman prima iz svih dijelova svijeta Izabrati prigodan poklon kako za djecu tako i odrasle koji će istovremeno biti unikatan i personaliziran,