Novinar Semir Sejfović iz Sarajeva uspješno radi za TRT World (Video)

Novinar Semir Sejfović iz Sarajeva uspješno radi za TRT World (Video)

Televizija Sarajevo donosi priču o novinaru iz Sarajeva Semiru Sejfoviću, koji je trenutno zaposlen na turskoj televizijskoj kući TRT World.

Mogućnost da radi za respektabilne, svjetske medijske, dobio je zbog osposobljenosti da kvalitetno obavlja mnoge poslove u ovoj branši. Uspjeh nije došao sam od sebe. Od tinejdžerskih dana ulagao je u svoje znanje i kontinuirano se prilagođavao novim izazovima i trendovima u svom poslu.

Pogledajte sjajnu priču o bosanskom novinaru Semiru Sejfoviću.

Previous Priča o suživotu iz sela kod Mrkonjić Grada/Varcar Vakufa (Video)
Next Protest Palestinaca: Ne možemo disati od 1948.

You might also like

NAŠI LJUDI

Doznake bosanske dijaspore te ino-penzije doprinose očuvanju stabilnosti domaće ekonomije

Prema podacima Centralne banke Bosne i Hercegovine (CBBiH), ukupni tekući transferi (personalni i ostali transferi) iz inostranstva u 2019. godini iznosili su 4,29 milijardi KM. Od tog iznosa, 2,95 milijardi KM

INTERVJU

Balje: Vize između Bosne i Hercegovine i Kosova pogađaju najviše pripadnike bošnjačke zajednice

Dosadašnja zastupnica bošnjačke koalicije Vakat Duda Balje i na predstojećim prijevremenim parlamenatarnim izborima na Kosovu, 11. juna, boriće se za ulazak u kosovsku Skupštinu kako bi nastavila da se zalaže

NAŠI LJUDI

Sana Alajmović na listi 10 mladih inovatora ispod 40 godina

Vodeći američki časopis za biološke nauke BioSpace odabrao je Sanu Alajmović, direktoricu i suosnivača Sigrid Terapeutics kao jednog od 10 mladih inovatora ispod 40 godina na koje treba obratiti pažnju.