U glavnom gradu predstavljanje nove jahte proizvedene u srednjoj Bosni

U glavnom gradu predstavljanje nove jahte proizvedene u srednjoj Bosni

Sutra (subota u 20.30h) na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu bit će upriličeno predstavljanje nove jahte kompanije ‘Derubis Yachts’.

Jahta Derubis 44 Fly duga je 14 metara, široka 4,5 metra i visoka 6 metara i bit će izložena za javnost do nedjelju uvečer.

“Nakon izlaska na tržište prošle godine sa prvom Derubis jahtom, koja je ujedno i prva ikad napravljena u Bosni i Hercegovini, ostvarili smo značajne kontakte i prepoznatljivost na međunarodnom tržištu. Nismo prestali da radimo na unapređenju i osposobljavanju serijske proizvodnje, te smo jako sretni da iz Sarajeva možemo svijetu poslati sliku sa novim, boljim, modernijim i luksuznijim modelom jahte koji je nastao u našoj proizvodnji.

Ovo je jedinstvena prilika da svoj proizvod premijerno promovišemo u Bosni i Hercegovini, s obzirom na to da su svi sajmovi nautike u svijetu otkazani usred pandemije koronavirusa. Želimo sugrađanima dati priliku da vide to naše čudo, naš brod proizveden u Vitezu, u gradu koji nije na moru.”- izjavio je osnivač i direktor Derubis Yachts, Denis Kraljević.

Derubis 44 Fly jahta se prostire na tri sprata i pravljena je za boravak deset odraslih osoba, sa četiri spavaonice, četiri kupatila i bazenom.

Derubis Yachts prisutan je sa prodajnom mrežom u mnogim zemljama širom svijeta. 

Previous U Potočarima predstavljanje opusa "Exodus" Safeta Zeca
Next Vučića uznemirila priča o ponudi Bosne da pomogne Sandžaku (VIDEO)

You might also like

MADE IN BOSNIA-387

Žetva pšenice u Semberiji: Cijena dobra, godina rodna

Na semberskim njivama pali su prvi otkosi pšenice, tako da je sjetva počela i prije uobičajenog roka. Očekuje se prosječno rodna godina. Prve analize pokazuju da je kvalitet zrna dobar,

Ekonomija/Biznis

‘Neće on(a) niđe’ – Uspješne priče mladih koji grade Bosnu i Hercegovinu

  U Bosni i Hercegovini postoje priče koje su dokaz da je uspjeh najmanje vezan za geografsko područje, te da uz jaku želju, veliki trud i neprekidan rad uspjeh postaje

Ekonomija/Biznis

SBF, jedan od najvažnijih ekonomskih događaja okupio brojne zvaničnike iz regije i svijeta

Deseta međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum (SBF) počela je uvodnim govorima u zgradi Parlamentarne skupštine BiH u Sarajevu, a kao i svih prethodnih godina okupila je vodeće poslovne i