Lulić van terena najmanje mjesec i pol

Lulić van terena najmanje mjesec i pol

Stigle su i najnovije informacije o povredi Senada Lulića. Bosanskohercegovačkom reprezentativcu je nasilno amputiran vrh prstenjaka desne ruke kada mu je uteg pao na ruku, a u bolnici su mu uspjeli spasiti vrh prsta. Na trećem je prstu došlo do prijeloma srednjeg dijela, a doktori donji i gornji dio prsta povezali pomoću Kirschnerove žice.

Italijanski mediji pišu da će Lulić u bolnici ostati još barem jedan dan, a s terena će izbivati najmanje mjesec i pol. To znači da će naš reprezentativac na teren u najboljem slučaju tek sredinom januara.

U bolnici ga je u četvrtak posjetio i trener Lazia Stefano Pioli.

“Razgovarali smo sinoć. Jutros sa ga otišao vidjeti. Bio je miran ali ljut jer je ovo potpuno neočekivano. Nadam se da nije toliko ozbiljno,” rekao je Pioli italijanskim medijima, prenosi goal.

Previous Pogledajte kako izgleda obnovljeni stari grad Sokolac kod Bihaća
Next Genijalka iz komšiluka: Lejla Smajlović postala urednica uglednog svjetskog časopisa o matematici

You might also like

NAŠI DANI

Roditelji učenika iz K. Polja zadovoljni Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine

Ustavni sud Bosne i Hercegovine donio je Odluku da su učenici bošnjačke nacionalnosti u Konjević Polju diskriminirani, čime je poništena presuda Vrhovnog suda RS-a, kojom se ranije negiralo postojanje diskriminacije.

NAŠI DANI

Izbori: SDA vodeća za državni i federalni parlament, kao i u svim kantonima s bošnjačkom većinom

Jučer održani Opći izbori u Bosni i Hercegovini izazvali su nemalu pažnju domaće javnosti. Izlaznost je oko pedeset posto, a o istima su govorili skoro svi. ‘Dan demokratije’ ipak je

SPORT

Prosinečki ostaje selektor reprezentacije

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora NS/FS BiH u Sarajevu analizirani su dosadašnji rezultati „A“ selekcije u kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Posebna pažnja posvećena je analizi rada stručnog