Prevent niže uspjehe: Prva jedrilica na el. pogon iz Solina, Top dobavljač za Aston Martin iz Srebrenice…

Prevent niže uspjehe: Prva jedrilica na el. pogon iz Solina, Top dobavljač za Aston Martin iz Srebrenice…

Iz bosanske kompanije Prevent Group CEE posljednjih dana stižu lijepe vijesti.

Objavili su da je njihova članica Prevent Components u Srebrenici prepoznata kao Top dobavljač na projektu Aston Martin.

Početak rada Prevent Componentsa 2013. je bio obilježen izvanrednom saradnjom sa BMW-om koji je preko 1,0 mio komada ručnih kočnica, proizvedenih u Prevent Componentsu, ugrađivao u svoja vozila.

Fotografija korisnika/ce Prevent Group CEE.

Sedam godina poslije možemo zaključiti da investicija u podružnicu u Srebrenici nije samo opravdala očekivanja već je i premašila sve optimistične prognoze. Dokaz za navedeno je posljednja saradnja sa Aston Martin-om i sedmična isporuka preko stotinu setova za najnoviji SUV model DBX. Prema riječima predstavnika Aston Martina, Prevent Components se istakao kao trenutno najbolji dobavljač na ovom modelu, a na osnovu kvalitete i predanost koju pokazuje tim naših kolega u Srebrenici i Goraždu.

Pohvalili su se i jedrilicom Salona, prvom na električni pogon. Jedrilice se proizvode u njihovoj firmi u Solinu u Dalmaciji.

Naša prva Salona na električni pogon je zaplovila u okean! Pratimo je do Amerike 😎

Gepostet von Prevent Group CEE am Samstag, 25. Juli 2020

Izrazili su zadovoljstvo i da je uz ekskluzivni brend Alexander McQueen, još jedan poznati proizvođač obuće Golden Goose potvrdio nastavak i proširenje saradnje na proizvodnji unikatne kolekcije ženske sportske obuće.

-Saradnja sa ovakvim premium brendovima potvrda su kvaliteta i mogućnosti naše članice Prevent Step da odgovori na visoke standarde modne industrije i nastavi razvijati industriju obuće u Bosni i Hercegovini, ističu iz ove uspješne grupacije.

Previous Volkswagen bio spreman angažovati Schrödera i Putina u obračunu s Preventom
Next Prije 27 godina život za odbranu domovine dao je heroj Enver Šehović

You might also like

Ekonomija/Biznis

Hotel O3 na Igmanu biće završen sredinom ove godine

  Na olimpijskoj planini Igman i dalje traju radovi na Hotelu O3, smještajom objektu vrijednom više od 14 miliona KM. Nakon prikupljanja potrebne dokumentacije, radovi na obnovi nekadašnjeg hotela Feri na Igmanu uveliko traju,

MADE IN BOSNIA-387

Prihodi Bosnalijeka u ovoj godini povećani za 35 posto

Prihodi Bosnalijeka u prvih devet mjeseci ove godine povećani su za 35 posto u odnosu na isti period prošle godine. Prema informacijama koje je Fena dobila iz Bosnalijeka, u ovom

MADE IN BOSNIA-387

Dani masline 2019: Naša ulja su ljekovita i imaju visoku kvalitetu

Manifestacija “Dani masline 2019.”, u sklopu koje su upriličena stručna predavanja te promotivno-ocjenjivačka izložba ekstradjevičanskih maslinovih ulja, održana je u petak u Federalnom agromediteranskom zavodu (FAZ) u Mostaru. Pomoćnik direktora