“Moja adresa: Srebrenica” – Ne postoje riječi kojima se može opisati značaj svakog glasa

“Moja adresa: Srebrenica” – Ne postoje riječi kojima se može opisati značaj svakog glasa

MOJA ADRESA SREBRENICA, naš centar u kojem proteklih par mjeseci, mladi Srebrenčani danonoćno rade da bi pomogli našim ljudima, u dijaspori i onima koji dolaze ovdje lično, da ostvare pravo glasa na Lokalnim izborima u novembru.

Znam da mislite da jedan glas ne znači ništa. Ne postoje riječi kojima se može opisati značaj svakog glasa. Zato kažem da svaki glas ima svoju težinu i važnost.

Ako ste 1991. godine imali prijavljeno prebivalište na području Srebrenice ili imate važeće dokumente BiH sa prebivalištem u Srebrenici, svojim glasom se možete boriti protiv trenutnog stanja.Još samo danas se možete prijaviti, sutra je već kasno.Učinite to ako do danas niste.

Srebrenica je nama koji ovdje živimo sudbina. Možete nam pomoći. Molim vas, registrujte se za glasanje putem pošte. Domovina vas treba. Srebrenica vas treba. Ljudi vas trebaju.Srdačan selam od nas iz Srebrenice – napisao je Ćamil Duraković.

‘Moja adresa Srebrenica’ je inicijativa probosanskih stranaka čiji je kandidat za načelnika Alija Tabaković.

Previous Do povećanja boračkih naknada došlo zahvaljujući razumijevanju Vlade FBiH
Next Historijski događaj u Banjoj Luci: Počela nastava u Medresi "Reis Ibrahim ef. Maglajlić"

You might also like

NAŠI DANI

Srebrenička majka Kada Hotić: Nemojte nas žaliti, već pomozite da se izgradi bolji i pravedniji svijet

Kada Hotić, predstavnica majki Srebrenice, tokom obilježavanja 26. godišnjice genocida nad Bošnjacima u Srebrenici, u nedjelju u Potočarima, u Bosni i Hercegovini izjavila je kako nijedna religija nije razlog ljudskoj

NAŠI DANI

Kurti: Teroristi koji su izveli napade trenirali su u Pasuljanskim livadama, jednoj od ključnih baza Vojske Srbije

Na slici: Teroristi koji su izveli napade trenirali su u Pasuljanskim livadama, jednoj od ključnih baza Vojske Srbije, – 4 dana pre napada. Ostale vježbe su održane u bazi Kopaonik.

NAŠI DANI

Sarajevo: Obilježavanje Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine na otvorenom!

  Prvi mart-Dan nezavisnosti Bosne Hercegovine će po prvi  put  u Sarajevu svečano biti obilježen na otvorenom, raznolikim dnevnim zabavnim programom namijenjenim našim najmlađim sugrađanima, djeci Sarajeva, ali i svima