Vijećnica osvijetljena u čast novog američkog predsjednika Joe Bidena

Vijećnica osvijetljena u čast novog američkog predsjednika Joe Bidena

Sarajevska Vijećnica večeras je osvijetljenja u čast istinskog i dokazanog prijatelja naše zemlje, novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Joe Bidena.

“Iskrene čestitke upućujem i prvoj ženi potpredsjednici u američkoj historiji Kamala Harris, ali i Bosancu u Bidenovom pobjedničkom timu, Elviru Klempiću. U skladu sa epidemiološkim mjerama, njihovu veliku pobjedu su u koloni vozila pozdravili i građani Sarajeva i Bosne i Hercegovine”, poručio je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka.

Previous Viona - bosanska pametna klupa i digitalni info pult u jednom
Next Ahmetlić: Želim da vraćam ljude iz inostranstva, iz drugih država

You might also like

NAŠI DANI

U Sarajevu preminuo profesor Fikret Karčić

Fikret Karčić, profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i bivši predsjednik Ustavnog suda Islamske zajednice u BiH, preminuo je danas u 66. godini, prenosi AA. Fikret Karčić je rođen

MADE IN BOSNIA-387

Bosnalijek pored snabdijevanje medicinskih ustanova i građana, donira i lijekove

Bosanskohercegovački proizvođač lijekova Bosnalijek od početka pandemije COVID-19 poslovanje  je fokusirao na snabdijevanje medicinskih ustanova i građana Bosne i Hercegovine svojim proizvodima,a uspio je  osigurati značajne količine koje donira različitim

NAŠI DANI

Tuzla: Obilježena 24. godišnjica formiranja Drugog korpusa Armije RBiH

U Bosanskom kulturnom centru danas je upriličena Svečana akademija u povodu obilježavanja 24.godišnjice od osnivanja Drugog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine. Korpus je formiran u vrlo teškim vremenima 1992.