Adnan Ćatić večeras ponovo u ringu

Adnan Ćatić večeras ponovo u ringu

Petorostruki šampion svijeta Adnan Ćatić u subotu navečer u Hamburgu bori se protiv 12 godina mlađeg Time Rosta.

Borba našeg boksera očekuje se oko 22,00 sati, a prije njega u Hamburgu će u ring Ajdin Reiz, 23-godišnji bokser porijeklom iz Bihaća kojem je protivnik Pierre Woloszinski.

“Pripreme su, hvala Bogu, odlično prošle. Radio sam naporno u proteklom periodu, skoro svaki dan se treniralo po dva puta, a poseban akcenat je bio i na tehnici”, rekao je prije nekoliko dana Ćatić za Reprezentacija.ba.

“Starosna dob u ovom sportu nije bitna. Samo disciplina, marljivost i ambicija… Timo je klasični bokser, njemačka škola, ništa što dosad nisam vidio. Kao momak je dobar, ali da je neki ‘top’ nivo u boksu – nije”, najavio je borbu Ćatić, koji se tako nakon pet godina vraća u ring.

Previous U RMU Banovići puštena u pogon nova oprema vrijedna 51 miliona KM (VIDEO)
Next BS Telecom Solutions Sarajevo dobio posao u Holandiji

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Drugi ‘Stolački cener’ okupio više od 600 trkača

Više od 600 trkača okupilo se u subotu na drugom “Stolačkom ceneru”, trci od 10 kilometara duge rute kroz najljepše dijelove Stoca. – Zadovoljstvo mi je što danas prisustvujem drugom

SPORT

Novi uspjeh: Cerić osvojila srebro na Grand Slamu u Bakuu

Novi sportski uspjeh priredila je bosanskohercegovačka sportska heroina, naša najbolja sportašica ikada Larisa Cerić, koja je na jedom od najačih natjecanja na planeti Grand Slam Baku 2019 osvojila srebrenu medalju.

SPORT

Memorijalni džudo turnir “Vinko Šamarlić“: Sjećanje na heroja odbrane okupilo sportiste iz regiona

Memorijalni džudo turnir “Vinko Šamarlić“, 25. po redu, danas se održava u sportskoj dvorani u naselju Grbavica. Ovo jedinstveno takmičenje, koje se održava u čast velikog sportiste i heroja odbrane