Jusuf Nurkić donira 100 tona hrane

Jusuf Nurkić donira 100 tona hrane

Organizacija Pomozi.ba na 1. mart je objavila da će naš Jusuf Nurkić donirati ovaj put 100 tona hrane, a podsjećaju da je “Nurk” u jeku pandemije prošle godine donirao 120 tona prehrambenih artikala.

-Pored toga, Jusuf je u protekloj godini donirao maske u vrijednosti na desetine hiljada dollara, a jednoj porodici kupio je kuću. Ovdje navodimo samo stvari koje su realizovane posredstvom Pomozi.ba i to stvari za koje smo mi zamolili da objavimo, a tu je još mnogo toga što je Jusuf uradio i konstantno radi za naše ljude, a što ne želi da se objavljuje.

Kada nije u Americi, Jusuf boravi na dvije adrese, jednoj u Bosni i drugoj u Hrvatskoj, te mu je želja bila da ovaj put pored ljudi u Bosni i Hercegovini pomogne i socijalno ugrožene ljude na području Republike Hrvatske, a mi ćemo se potruditi da hrana stigne do onih kojima je najpotrebnija, naveli su.

Previous Mostar: Skok sa Starog mosta u čast Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Next Sepet Vučićevih vakcina za decenijsko poniženje bh. vlasti

You might also like

NAŠI DANI

Komšić: Paralelna predstavništva su nastavak podrivanja Bosne i Hercegovine od strane zvaničnog Zagreba

  Povodom najave otvaranja paralelnih diplomatskih predstavništava Bosne i Hercegovine oglasio se predsjednik Demokratske fronte, Željko Komšić. “Najavom otvaranja paralelnih diplomatskih predstavništava, i to predstavništava kantona za koje misli da

NAŠI DANI

Ministar Podžić primio delegacije kompanija turske odbrambene industrije

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić sa saradnicima primio je 20. aprila 2022. godine predstavnike kompanija turske odbrambene industrije “Roketsan”, “STM” i “Havelsan”. Cilj posjete je bio da predstavnici

NAŠI DANI

Izražena prednost – Erdogan iznad 50 posto podrške na izborima u Turskoj

Na osnovu trećine prebrojanih glasova na izborima u Turskoj u vodstvu je aktuelni turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan. Trenutno je na 53 posto podrške a prebrojano je 34 posto glasova.