Mostarski skakači izveli skok za premijera  Novalića (Video)

Mostarski skakači izveli skok za premijera Novalića (Video)

Fadil Novalić, premijer Federacije Bosne i Hercegovine, boravio je danas u Mostaru gdje je prisustvovao otvaranju Međunarodnog privrednog sajma u ovom bh. gradu.

Svoj dolazak u Mostar premijer Novalić je iskoristio i za obilazak Starog mosta, a sudeći prema fotografijama i snimcima, dolazak premijera FBiH izazvao je radost među prisutnim građanima.

Pojedini prolaznici željeli su se uslikati sa premijerom Federacije BiH, dok je jedan građanin u Novalićevu čast odlučio skočiti sa Starog mosta u Neretvu.

Slika može predstavljati 6 osoba, ljudi stoje i na otvorenom

Čini se da je i sam Novalić oduševljen toplom dobrodošlicom u gradu na Neretvi, jer je na Facebook profilu uz nekoliko priloženih fotografija napisao da su Mostarci prava raja.

(Oslobođenje/MiruhBosne)

Previous Evropska komisija pokrenula proceduru oduzimanja sredstava Mađarskoj zbog korupcije
Next Mapa opsade Sarajeva kao doprinos kulturi sjećanja

You might also like

NAŠI DANI

Predstavljen projekt uspostave helikopterske jedinice MUP-a KS

Projekt uspostave helikopterske jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) i nabavka višenamjenskog helikoptera, jedna je od mjera iz Sporazuma o prioritetima skupštinske većine KS-a za mandatni period 2018-2022. godina.

NAŠI DANI

Zašto su prihodi od boravišne takse u Neumu mali, ko može stati ukraj malverzacijama?

Početkom augusta iz Neuma stizale su vijesti kako je druga pandemijska turistička sezona uspješna, “popunjenost kapaciteta je skoro 100 posto, na jedinom bosanskohercegovačkom gradu na Jadranu odmaraju se hiljade gostiju…” 

NAŠI DANI

Nasukao se brod Hrvatske ratne mornarice

 Brod Cetina Hrvatske ratne mornarice (HRM) nasukao se u akvatoriju Kornata tokom provedbe planirane aktivnosti pri čemu nije bilo povrijeđenih osoba ali je na brodu nastala materijalna šteta, navelo je u