Ahmed Krnjić do novog evropskog pojasa u Bugarskoj

Ahmed Krnjić do novog evropskog pojasa u Bugarskoj

Evropska titula u organizaciji Senshi dolazi u Bosnu i Hercegovinu

WAKO Pro K1 evropski prvak Ahmed Krnjić večeras se u bugarskoj Varni borio s Brunom Susanom, portugalskog borcem, višestrukim svjetskim i evropskim prvakom sa preko 100 profesionalnih borbi.

Bosanski borac je slavio te postao prvak Evrope u pomenutoj organizaciji.

SENSHI je profesionalni lanac gala večeri borilačkih vještina gdje se dokazani borci suočavaju jedni s drugima u kickboxingu, muay thaiu i karate kyokushin-u.

Krnjić je u kick boxu, kao 22-godišnjak postao profesionalni prvak Evrope u kategoriji do 88,6 kg WAKO pro-asocijacije. I tada se borio u Bugarskoj, u Sofiji.

Previous ZMAJ OD BOSNE Dokumentarni film Avde Huseinovića
Next Iz Udruženje žrtava i svjedoka genocida pisali Schmidtu: Imate li svijesti da shvatite ozbiljnost problema?

You might also like

SPORT

U17 fudbalska reprezentacija naše zemlje izborila plasman na Evropsko prvenstvo, drugo uzastopno

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine je već drugu godinu zaredom uspjela da se plasira na najveću evropsku smotru fudbala. Iako su izabranici Sakiba Malkočevića poraženi danas od favorizovane Engleske sa

KULTURA I UMJETNOST

Japanska državna tv u Sarajevu – snimaju serijal o Ivici Osimu

Legendarni bosanski fudbalski stručnjak Ivica Osim (1941-2022) zaslužio je poštovanje gdje god je igrao i radio. Od bivše države do dalekog Japana, gdje je vodio jedan klub te bio selektor te

SPORT

U Sarajevu sve spremno za početak Evropskog prvenstva u taekwondou

Taekwondo savez Bosne i Hercegovine početkom ove godine dobio je organizaciju Evropskog prvenstva, koje će se od 10. do 13. decembra održati u dvorani hotela Hills na Ilidži, prenosi AA.