Agencija Lilium pokreće prvu digitalnu akademiju u BiH

Agencija Lilium pokreće prvu digitalnu akademiju u BiH

Agencija za digitalni marketing Lilium pokreće višemjesečni program obuke iz oblasti digitalnog marketinga namijenjen poduzetnicima, freelancerima, blogerima, marketing menadžerima i entuzijastičnim ljudima koji su odlučili da zakorače u dinamični svijet digitalnog marketinga.

Kako ističu u ovoj kompaniji, cilj im je da kroz “Digitalnu akademiju by Lilium“ osposobe polaznike da superiorno vladaju digitalnim vještinama i da naučeno iskoriste u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

– Digitalna akademija by Lilium je nastala kao kurs digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se edukuju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav kurs, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike. Osim toga, najboljim polaznicima će biti ponuđen posao u našoj agenciji. Ne postoje nikakvi uslovi za prijavu osim dobre volje, želje za učenjem i napretkom. Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potrebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje – kaže direktor Liliuma Haris Husejnović.

Dodaje da je Lilium vodeća agencija za digitalni marketing u BiH kojoj je više od 300 kompanija povjerilo svoje digitalno oglašavanje. Lilium je i Google parner, a bedž Google partnera dodjeljuje se kompanijama s vještinama i stručnošću za Google Ads.

– Prijave za upis prve generacije su otvorene. Sve ono što znamo i radimo sada se nalazi na jednom mjestu! Za polaznike smo osmislili lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su administracija Facebook naloga, administracija Instagram naloga, copywriting, e-commerce, e-mail marketing, Facebook oglašavanje, Google Ads, Google Analytics, photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu, web development, WordPress te YouTube oglašavanje – ističe Husejnović.

Osim navedenih tema, kaže, planiraju dodavanje novih lekcija na teme koje su od interesa za polaznike.

– Sigurno je da postoji još dosta oblasti koje treba pokriti, a u industriji kojom se bavimo svakodnevno se i mijenjaju stvari, alati i algoritmi tako da ćemo našim polaznicima blagovremeno omogućavati nove sadržaje u vidu video materijala, te ćemo kroz posvećen rad “1 na 1” dodatno obogatiti njihovo znanje i ohrabriti ih da naučeno primjene u radu ili pronalasku zaposlenja – zaključuje Husejnović.

(FENA)

Previous Maid Redžić s preskočenih 216 cm osvojio drugo mjesto u njemačkom Chemintzu
Next Ahmet Sejdić: Najlakše je svjedočiti istinu. Neki od svjedoka Tužilaštva apsolutno osvijetlili moju sliku

You might also like

ŽIVOT

Studirao vani pa se vratio u Bosnu: Pozitivno je da mladi van granica države steknu potrebno znanje i vještine i onda se vrate

Goraždanin Edo Kanlić je nakon studija u inostranstvu odlučio da se vrati u domovinu i ovdje gradi budućnost. Iako je mogao ostati vani, odlučio se za povratak jer nije od

NAŠI LJUDI

Bosanac na Obaminoj listi najboljih mladih naučnika

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barrack Obama jučer je imenovao 105 mladih naučnika koji će biti nagrađeni “Presidential Early Career Science Awards for Scientists and Engineers” nagradom, najvećim mogućim priznanjem za

NAUKA I TEHNOLOGIJA

Bosanska škola ‘School & School’ svoje poslovanje proširila na Srbiju i Bugarsku

Multidisciplinarna škola School & School, nastala u Bosni i Hercegovini, nedavno je svoje poslovanje proširila u Bugarsku. Franšiza je dostupna i u drugim zemljama regije. Danas na tržištu neformalnog obrazovanja