‘Azra Zornić je moj heroj’: Ne dozvolimo uvođenje verbalnog delikta, priključite se borbi za slobodu mišljenja i govora!

‘Azra Zornić je moj heroj’: Ne dozvolimo uvođenje verbalnog delikta, priključite se borbi za slobodu mišljenja i govora!

Uvođenje verbalnog delikta probosanskim i patriotskim snagama je počelo. Na udaru su političari, intelektualci, aktivisti… Jer, u Bosni i Hercegovini danas policijsko – pravosudni sistem kontrolišu snage koje žele ugušiti svaki vid pobune i borbe da ovo jednog dana bude suverena država čiji će sistem biti usklađen s evropskim i demokratskim vrijednostima.

“Smijat ćete se, pozvali su me na saslušanje zbog tvita ‘Azra Zornić je moj heroj’”, kazao je jedan od progonjenih Reuf Bajrović. Ta rečenica mora biti alarm i budilnik svim snagama i kapacitetima da krenu u odbranu Bosne i Hercegovine.

Zbog toga su Udruženje Čuvari Bosne i Novinska agencija Patria pokrenuli akciju “Azra Zornić je moj heroj”, kako bismo mračnim antidržavnim i antidemokratskim silama pokazali da nas nije strah i da nemamo dilemu na putu očuvanja Bosne i Hercegovine i njene izgradnje kao demokratskog društva i sistema.

Cilj nam je da jasno pokažemo svim neprijateljima Bosne i Hercegovine i onima koji mirno posmatraju njihove nasrtaje da nas nije strah i da nećemo posustati ma koliko oni kroz institucije sistema naše države provodili represiju.

Ova priča neće biti okončana današnjim objavama poruka prvih učesnika akcije #azrazornićjemojheroj

Pozivamo patriote, intelektualce, političare, umjetnike, novinare, sportiste i sve građane Bosne i Hercegovine da nam se pridruže u ovoj akciji.

Svoje poruke u trajanju od maksimalno jedne minute možete snimiti i poslati na email redakcija@nap.ba koje će Agencija Patria objaviti na svojim akauntima na platformama YouTube, Facebook, Twitter i Instagram.

Posljednji je trenutak da zbijemo redove i pokažemo svima da se ne plašimo slobodno govoriti u borbi za Bosnu i Hercegovinu!

Previous Ingram Srebrenik - Investicija od 10 miliona KM za modernizaciju fabrike
Next Amirov otac Ibrahim ubijen je u genocidu u Srebrenici, njemu je posvetio prvu knjigu

You might also like

NAŠI DANI

Predstavljena Studija o raspodjeli prihoda od indirektnih poreza

Studija o raspodjeli prihoda od indirektnih poreza, koja je danas predstavljena u Kantonu Sarajevo, donosi stručnu analizu stanja, obima i vrijednosti ekonomskih procesa u Kantonu Sarajevo te analizu prikupljanja i

NAŠI DANI

Bećirović: Jačanje državotvorne svijesti preduslov za napredak Bosne i Hercegovine

  -Dan državnosti BiH (25. novembar) i Dan nezavisnosti BiH (1. mart) su legalni i legitimni državni praznici Bosne i Hercegovine. 9. januar 1992. je datum koji ima veze jedino

NAŠI DANI

Sarajevo: Svečanim defileom obilježen Dan policije u Federaciji Bosne i Hercegovine

Svečanim defileom Federalna uprava policija (FUP) obilježila je danas u Sarajevu 1. juli – Dan policije u Federaciji Bosne i Hercegovine. Svečani defile u kojem su učestvovali policijski službenici sa