Bihać privlači sve više turista, neumorno se radi na poboljšanju ponude

Bihać privlači sve više turista, neumorno se radi na poboljšanju ponude

Ako je suditi prema prvih šest mjeseci ove godine, turistička sezona u gradu Bihaću mogla bi nadmašiti prethodnu, rekordnu. Sve je više domaćih i stranih turista, koji umjesto mora biraju rijeku Unu i prirodu kojom je okružena, a gostima se nastoji ponuditi i niz zabavnih i kulturnih događaja. 

Vrijeme je godišnjih odmora. Većina je u dilemi gdje i kako otići na more, ali značajan broj ljudi bira Bihać. Oni koji prvi put dođu, oduševljenje ne skrivaju, a za Unu i prirodu kojom je okružena kažu da je raj na zemlji.

Videoprilog BHRT.

Previous Putinov propagandista Mardan: Srbija se ponaša kao zadnja ku*va
Next Nove aviolinije između bosanske i skandinavskih prijestonica

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Sarajevske ulice pune po nepodnošljivim vrućinama, svi traže osvježenje

Građani Sarajeva se i danas ‘bore’ sa gotovo nepodnošljivim vrućinama, ali najhrabriji među njima, uključujući turiste, danas nisu u svojim domovima i klimatiziranim objektima, već u šetnji glavnim gradskim ulicama.

BH RAZGLEDNICA

Sarajlije uživale u vožnji replikom prvog električnog tramvaja

Replika prvog električnog tramvaja napravila je krug od Željezničke stanice Sarajevo, preko Marijinog Dvor, prugom uz obalu Miljacke do Baščaršije i nazad Veliki broj Sarajlija uživao je danas u vožnji

BH RAZGLEDNICA

Udruženje “Val” nastavlja s uređenjem goraždanskog izletišta Sadba

Udruženje za ekologiju i rekreaciju “Val” nastavlja aktivnosti na uređenju goraždanskog izletišta Sadba, na obali Drine.   Jedinstven ambijent koji je nekada bio najpopularnije izletište, godinama je bio zapušten, a članovi