Bingo shopping centar u Trebinju privukao hiljade kupaca

Bingo shopping centar u Trebinju privukao hiljade kupaca

U petak 18. decembra u 14h otvoren je  još jedan Bingo centar u Trebinju, ovoga puta na 10 000m2 prodajnog prostora , te 10 000 m2 prostora za parking.

173. poslovnicu Binga otvorili su gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurović i jedna od novih uposlenica centra, u kojem je do sada uposleno više od 100 osoba.

U sklopu centra nalaze se  Hipermarket Bingo (5000m2), Restoran Bingo sa igraonicom i Kuglana Brunswick ( 1000 m2), Sport Vision trgovina, S.Oliver butik, kladionica Premier  i apoteka Belladona, a u  martu 2016. godine  svoja vrata će otvoriti i trgovine New Yorker i Deichman.

Enterijer hipermarketa je uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije.  Tu su još i prostrani salon namještaja, odjel tehnike, bijele tehnike i kućanskih aparata, tekstil i kućni tekstil, te odjel za najmlađe.

Restoran u čijem je sklopu i prostrana igraonica, ima 300 mjesta, elegantno je uređen i  nudi bogat meni po veoma pristupačnim cijenama.

Posebnu čar ovom centru daje najsavremenije opremljena kuglana Brunswick sa 6 staza i 3 Brunswick billiard stola.

Veliki broj prisutnih  uživao je  u kulturno- zabavnom programu koji je priredilo GKUD “Alat” iz Trebinja, a najmlađe su svojim igrama oduševili Maša i medo i Tropik event team iz Zenice. Posjetitelji su imali priliku uživati u hercegovačkim proizvodima, kao što su proizvodi Mljekare Orman iz Livna, vina Podruma Vukoje, sokovi Hepok iz Mostara, te u proizvodima drugih proizvođača iz Bosne i Hercegovine.

Izvor: Akta.ba

Previous Kamini iz Gračanice u domovima širom Evrope
Next O postanku bosanske države, o počecima političke organizacije na bosanskom prostoru

You might also like

Ekonomija/Biznis

U RMU Banovići puštena u pogon nova oprema vrijedna 51 miliona KM (VIDEO)

Drobilično postrojenje s kompletnim transportnim sistemom pušteno je u pogon danas u Rudniku mrkog uglja u Banovićima.

Ekonomija/Biznis

Sezona šumskih gljiva u Bosni i Hercegovini nikad bolja: Zadovoljni i berači i otkupljivači

Ovogodišnja sezona gljiva u Bosni i Hercegovini bolja je nego mnoge prethodne, a mogućnost za relativno laku zaradu u šume je privukla veliki broj tragača za vrganjima i drugim komercijalnim

Ekonomija/Biznis

U hotelu za krave: Mlijeko uz pjesmu

U Trnopolju kod Prijedora, Jusuf Arifagić podigao jednu od najvećih i najsavremenijih farmi za uzgoj crvenog norveškog govečeta na svijetu. Na kompjuterskom ekranu podijeljenom u 30 polja, Marko Sabljić prati