Bosanac osvojio milion dolara u Dubaiju

Bosanac osvojio milion dolara u Dubaiju

Dva sretnika osvojila su po milion dolara na posljednjoj promociji Dubai Duty Free Millennium Millionaire and Finest Surprise.

Zanimljivo je da jedan od dobitnika tek treba znati da je osvojio mega jackpot!

Selmir Omazić, bosanski državljanin sa sjedištem u Bosni i Hercegovini. Osvojio je milion dolara u Millennium Millionaire Series 357 sa brojem tiketa 2609, koji je kupio online 1. aprila. U trenutku kada su vijesti krenule na mrežu, Omazić nije bio svjestan svoje pobjede na jackpotu. Na telefonu je nedostupan. Gulf News pokušao ga je kontaktirati, ali bezuspješno – objavili su u srijedu.

Drugi milioner je Abdulhakim Alshafei, 64-godišnji državljanin Bahreinija sa sjedištem u Manami. U ovoj nagradnoj igri na aerodromu u Dubaiju (UAE) podijeljena su i dva automobila te dva motocikla.

Previous Palmer: SAD podržavaju veliku Bosnu i Hercegovinu
Next Brže do bosanske obale Jadrana: Gradnja ceste Stolac - Neum ulazi u završetak

You might also like

Ekonomija/Biznis

Bihaćka firma primjer odnosa prema radnicima

Malo je poslodavaca u Bosni i Hercegovini, a naročito iz realnog sektora koji su ispoštovali preporuku Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i svojim radnicima isplatili oko hiljadu maraka pomoći. Međutim,

Ekonomija/Biznis

Dodijeljeno 1,6 miliona KM za 10 poljoprivrednih gazdinstava

U projektu EU4Business koji finansira Evropska unija, bespovratno je dodijeljeno ukupno 1,6 miliona KM za deset odabranih poljoprivrednih gazdinstava u Bosni i Hercegovini.

MADE IN BOSNIA-387

Maslinovo ulje iz Hercegovine rame uz rame svjetskim uljima

Maslinova ulja iz Hercegovine dostigla su zavidan nivo kvaliteta što potvrđuju ocjene na domaćim i međunarodnim takmičenjima, stabla masline trenutno se prostiru na površini od 350 hektara, a treba napraviti