Bosanske ljepote: Lukomir (VIDEO)

Bosanske ljepote: Lukomir (VIDEO)

Turisti koji posjećuju Lukomir iz svih dijelova svijeta nisu krili svoje oduševljenje našim prirodnim blagom tako da su bez ustezanja govorili o svojim utiscima boravka na Bjelašnici.

Norvežanima se sviđa bosanska hrana i svjež zrak, Amerikanci s druge strane uživaju u besprijekornim pejzažima, dok su Francuzi napravili svoju rutu u ekstremnom planinarenju.

Opširnije u videu:

Video: Edin Hadžihasić, Avaz

Previous U metalskoj i elektroindustriji zaposleno 1.000 novih radnika u prva 3 mjeseca ove godine
Next Uspješna saradnja državne agencije i dijaspore: Novi investitor u tekstilnoj industriji zaposlit će stotine ljudi

You might also like

BH RAZGLEDNICA

Ove godine počinje izgradnja prve zgrade luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa “Crystalico”

Na zemljištu nekadašnje Livnice u Tuzli ove godine počinje izgradnja projekta luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa “Crystalico”, potvrdio je to za Akta.ba Marlon Abdoelrahiman, osnivač i prokurista u kompaniji ARBA – Crystalico.

BH RAZGLEDNICA

Vezirski grad: Travnik

Travnik, nekadašnji sjedište osmanskih vezira, a danas muzej pod otvorenim nebom godišnje posjeti oko 30.000 turista iz cijelog svijeta. To je grad kojeg je slavni putopisac Evlija Čelebija, u XVII

BH RAZGLEDNICA

Je li Bosna vrelo najljepše ljudske vrste?! Ove bosanske žene i muškarci to potvrđuju

O ljepoti (fizičkoj i svekolikoj) i dostojanstvenom držanju bosanskog čovjeka mnogi su pisali u prošlosti. Srednjovjekovne bosanske vitezove opisivali su i njihovi savremenici. U izvještaju italijanskog analiste Galeotta, koji spominje